Hoşgeldiniz  

VALİ PEHLİVAN AÇIKLADI: “MERSİN’DEN DİREK OLARAK BURSA, VAN, TRABZON, SAMSUN UÇUŞLARI BAŞLIYOR!”

admin | 04 Ekim 2024 | Ekonomi, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

VALİ PEHLİVAN AÇIKLADI: “MERSİN’DEN DİREK OLARAK BURSA, VAN, TRABZON, SAMSUN UÇUŞLARI BAŞLIYOR!”

Faaliyete giren Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndan 4 ile daha direk uçuşların Ekim ayı sonunda başlayacağı bildirildi.

Mersin’de yapımı tamamlanan ve 11 Ağustos’ta faaliyete başlayan Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda iç hatlarda direk uçuşların eksik olduğu illere de uçuşların başlayacağı duyuruldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu’nun hava yolu şirketleriyle görüştüğünü ve Ekim ayı sonuna doğru iç hatlarda Mersin’den direk seferlerin başlayacağını açıkladı.

Vali Pehlivan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu’nun havayolu firmalarıyla yaptığı görüşmeler neticesinde; Çukurova Uluslararası Havalimanımızdan Bursa’ya, Samsun’a, Trabzon’a, Van’a iç hat uçuşlarının Ekim ayı sonuna doğru başlatılması kararlaştırıldı. Sayın Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu’na Mersin İlimiz adına şükranlarımızı sunuyor; yeni uçuş hatlarının, bu hatları kullanacak olan vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.