Hoşgeldiniz  

TOROSLAR’DA KADROLULARA MOBBİNGE MHP’DEN TEPKİ: “SÜRGÜN EDİLEN KADROLU İŞÇİLERİN SÜRECİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!”

admin | 11 Temmuz 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TOROSLAR’DA KADROLULARA MOBBİNGE MHP’DEN TEPKİ: “SÜRGÜN EDİLEN KADROLU İŞÇİLERİN SÜRECİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!”

DEM Parti ile açık ittifak yaparak Toroslar Belediyesi’ni kazanan DEM’in CHP’ye montelediği Abdurrahman Yıldız’ın kadrolu milliyetçi kökenli işçilere uyguladığı mobbinge bir tepki de MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız’dan geldi: “Hukuka ve yasalara aykırı bir şekilde alınan bu sürgün kararının tek amacı kadrolu işçi arkadaşlarımızı istifaya zorlayarak iş sözleşmelerini sona erdirmek ve kendi yandaşlarına kadro açmaktır. Alınan bu kararın karşısında olduğumuzu, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve sürgün edilen kadrolu işçi arkadaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.”

CHP ile DEM Parti açık ittifak yaparak Toroslar Belediyesi’ni MHP’nin elinden almıştı. DEM Parti’nin ismini CHP’ye verdiği Abdurrahman Yıldız, CHP’den Belediye Başkanlığını kazanırken, belediye meclis üyeleri de fermuar sistemiyle CHP ve DEM Partili isimlerle doldurulmuştu.

Seçimi kazanan DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilk iş olarak 2 belediye başkan yardımcılığını DEM Partili isimlere bıraktı.

MOBBİNGİN DOZU ARTTI: KADROLU İŞÇİLER ÇÖP ARABASININ ARKASINA VERİLDİ!

DEM Parti desteğiyle alınan Toroslar Belediyesi’nde Başkan Abdurrahman Yıldız, milliyetçi/muhafazakâr işçilerle uğraşmayı sürdürüyor. Belediye kadrosundaki işçilere mobbing uygulamaya başlayan DEM’in CHP’ye montelediği Abdurrahman Yıldız, kadrolu işçileri de işten çıkartamadığı için mobbingin dozunu arttırdı.

Belediye kadrosundaki 23 işçi için liste hazırlatan Yıldız, bu işçileri çalıştıkları birim ve mevkiden alarak çöpe sürdü. “Sırtçı” tabir edilen çöp araçlarının arkasına verilen işçiler için Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine geçtiklerine ve yapacakları işe ilişkin yazı birim müdürlüğüne gönderildi.

MHP’DEN MOBBİNGE TEPKİ: “BELEDİYE BAŞKANININ BU SÜRGÜN KARARI TAMAMEN SİYASİDİR!”

Milliyetçi/muhafazakâr kökenli kadrolu işçilere DEM’in CHP’ye montelediği Abdurrahman Yıldız’dan gelen mobbinge karşı MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız’dan tepki geldi.

Yazılı bir açıklama yapan MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, “Toroslar Belediyesi’nde kadrolu işçi arkadaşlarımıza yapılan mobbingi kınıyoruz. Bu kirli zihniyetin her daim karşısındayız. Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, belediye bünyesindeki kadrolu işçileri, çalıştıkları birim ve görev alanından alarak, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne göndermiş, oradan da çöp arabasının arkasına sırtçı olarak görevlendirmiştir. Belediye bünyesinde yapılan her iş kutsal ve değerlidir fakat belediye başkanının bu sürgün kararı tamamen mobbing amaçlı ve siyasidir” dedi.

“AMACI; KADROLULARI İSTİFAYA ZORLAYIP, YERLERİNE YANDAŞ ALACAK!”

MHP’li Yıldız, “Hukuka ve yasalara aykırı bir şekilde alınan bu sürgün kararının tek amacı kadrolu işçi arkadaşlarımızı istifaya zorlayarak iş sözleşmelerini sona erdirmek ve kendi yandaşlarına kadro açmaktır. Alınan bu kararın karşısında olduğumuzu, sürecin sonuna kadar takipçisi olacağımızı ve sürgün edilen kadrolu işçi arkadaşlarımızın sonuna kadar yanında olduğumuzu kamuoyuna bildiririz” diye konuştu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TOROSLAR’DA KADROLULARA MOBBİNGE MHP’DEN TEPKİ: “SÜRGÜN EDİLEN KADROLU İŞÇİLERİN SÜRECİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ!” için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Yıllardır çiftliğe çevirmişler belediyeyi ondanda bahsedin sevgili vatan sevdalılarından

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.