Hoşgeldiniz  

TOROSLAR MECLİSİ’NDE EMNİYET’İN GÖRÜNTÜ KAYDI ALMASI CHP’Yİ GERDİ…CHP’Lİ ÖNAL: BU KAYIT İŞİ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ” MHP’Lİ ÇOKGÜN: “NEDEN EMNİYET’İN KAYDINDAN RAHATSIZSINIZ?”

admin | 02 Ağustos 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TOROSLAR MECLİSİ’NDE EMNİYET’İN GÖRÜNTÜ KAYDI ALMASI CHP’Yİ GERDİ…CHP’Lİ ÖNAL: BU KAYIT İŞİ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ” MHP’Lİ ÇOKGÜN: “NEDEN EMNİYET’İN KAYDINDAN RAHATSIZSINIZ?”

CHP’nin DEM Parti ile ittifak yaparak kazandığı Toroslar Belediye Meclisi’nde Mersin Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’nin toplantıda görüntü kaydı alması, CHP’li meclis üyelerini ve DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı gerdi. Emniyet’in kaydından rahatsızlıklarını toplantıda açık açık dile getiren CHP’lilere yanıt, MHP’li Meclis Üyesi İlhan Çokgün’den geldi.    

Toroslar Belediye Meclisi’nde CHP ve DEM Partililerin görüntü kaydı rahatsızlığı tepkiyle karşılandı.

Toroslar Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumunda CHP’li Meclis Üyesi Hasan Özalp Önal’ın, Mersin Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube’de görevli ve toplantı kaydını alan polis görevlilerini işaret ederek, “Farklı bir kamera var, ben bu arkadaşları çıkaramadım ama. Polis mi arkadaşlar, Güvenlik Şube’nin meclis toplantılarını kayda alması ne kadar yasal? Bizim böyle bir talebimiz yok. Benim çok hoşuma gitmedi. Zaten biz canlı yayın yapıyoruz” demesine MHP Meclis Üyesi İlhan Çokgün’den sert tepki geldi.

MHP’Lİ ÇOKGÜN: “BURADA CANLI YAYIN FALAN YOK HASAN BEY, GEREKİRSE ÜCRETİNİ BİZ VERELİM, VATANDAŞ BURADA NE YAŞANDIĞINI GÖRSÜN!”

Toros Belediyesi’nin meclis oturumlarını canlı vermediğini söyleyen MHP’li Çokgün, “Emniyet talep etmez gelir yapar işini. Sizin bir şey talep etmenize gerek yok Hasan Bey. Bu arada canlı yayın falan da yok Hasan Bey. Canlı yayın yapsanız biz de her şeye vakıf oluruz. 350 bin Toroslar’da yaşayan vatandaşımız izleyemiyor bunu. Bir an önce çözümü bulalım, 4 meclis oldu. Gerekirse ücretini biz verelim ama vatandaşımız da burada ne yaşandığını görsün” dedi.  

İLHAN ÇOKGÜN: “CANLI YAYINDAN DA EMNİYETİN KAYDINDAN DA RAHATSIZ OLAN SİZİN İDARENİZ!”

Toroslar Belediye Meclisi’ni den canlı yayın yapmayarak, şeffaf yönetim sözünü de rafa kaldıran DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da canlı yayının sosyal medya sayfalarından yayınlandığını söylemesi MHP’li Çokgün’ün tepkisini daha da büyüttü.

İlhan Çokgün, “Başkan, arkadaşlarımız işiniz geleni yayınlıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Birbirimizle iddialaşmamızın anlamı yok ki. Canlı yayından da Emniyetin kaydından da rahatsız olan sizin idareniz” dedi.

Emniyet Güvenlik Şube’nin kayırt yapmasından rahatsız olduğunu söyleyen DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Yıldız, “Burası bir devlet dairesi orası da bir devlet dairesi. Bir devlet kurumu başka bir devlet kurumunu niye kayda almak ister? Bizden isteseler bir fotokopisini göndeririz. Gizli saklı bir şey yapmıyoruz” diyerek tartışmayı sonlandırdı.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TOROSLAR MECLİSİ’NDE EMNİYET’İN GÖRÜNTÜ KAYDI ALMASI CHP’Yİ GERDİ…CHP’Lİ ÖNAL: BU KAYIT İŞİ BENİM ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ” MHP’Lİ ÇOKGÜN: “NEDEN EMNİYET’İN KAYDINDAN RAHATSIZSINIZ?” için 1 yorum

  1. Köksal dedi ki:

    Bu mhp liler utanmadan konuşuyorlar 30 sene ne iş yaptınız Toroslarda nerden kaldı bu borç onun hesabını verin Ölürüm Türkiyemciler

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.