Hoşgeldiniz  

TARSUS’U SALLAYAN BOMBA… İDDİA ÜSTÜNE İDDİA… KAYYIM LAFI ORTADA… MÜFETTİŞLER BELEDİYEDE… HEM BOZDOĞAN HEM DE BOLTAÇ İÇİN….

admin | 24 Ağustos 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TARSUS’U SALLAYAN BOMBA… İDDİA ÜSTÜNE İDDİA… KAYYIM LAFI ORTADA… MÜFETTİŞLER BELEDİYEDE… HEM BOZDOĞAN HEM DE BOLTAÇ İÇİN….

CHP’li Tarsus Belediyesi yönetimiyle ilgili iddialar şok yarattı. Mülkiye müfettişleri tarafından 15 gündür inceleme yapılırken hem CHP’li Bozdoğan hem de yeni seçilen CHP’li Boltaç dönemi didik didik ediliyor. İşte şok iddialar…

sansasyonelhaber.net/ÖZEL HABER – 2019 yerel seçimlerinde CHP’ye geçen Tarsus Belediyesi’nde skandal iddialar, 2024 yerel seçimlerinden sonra da devam ediyor. 2019 seçimlerini kazanan CHP’li Haluk Bozdoğan dönemiyle ilgili yolsuzluk iddiaları ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, 2024 yerel seçimlerinde belediyeyi kazanan CHP’li Ali Boltaç’la ilgili de yolsuzluk iddialarının seçimlerin üstünden henüz 5 ay geçmesine rağmen başlaması şok yarattı.

MÜLKİYE MÜFETTİŞLERİ 15 GÜNDÜR BELEDİYEDE… HEM BOZDOĞAN İÇİN HEM DE BOLTAÇ İÇİN…

15 gündür Mülkiye Müfettişleri Tarsus Belediyesi’nde incelemelerde bulunuyor.

CHP’li Haluk Bozdoğan dönemiyle ilgili TESKİ, kentsel dönüşüm ve depremzede yardım malzemelerinin iç edilmesi ile ilgili iddiaları soruşturmak için yerel seçimlerin ardından Tarsus Belediyesi’ne gelen Mülkiye Müfettişlerinin, göreve daha yeni seçilen CHP’li Ali Boltaç dönemiyle ilgili CİMER’e yapıldığı öne sürülen ve şikayet dilekçeleri üzerinden itiraf iddialarından oluşan dosyaları aynı anda incelediği iddiaları şok yarattı.

KAYYIM SÖYLENTİSİ ÇOĞALDI… BOMBALARIN GÜCÜNÜ 2’YE KATLAYAN İDDİA!

Ankara’ya yakın kaynakların, Tarsus Belediyesi ile ilgili iddiaların derinlemesine incelendiğini söylemesi Tarsus’ta bomba etkisi yarattı.

Kaynaklar, CHP’li Haluk Bozdoğan döneminde hem Savcılık hem Sayıştay müfettişlerinin yanı sıra İçişleri Bakanlığı’nın da incelemelere dahil olduğunu öne sürdü.

2019-2024 seçim ve hizmet döneminde görev yapan Bozdoğan döneminin incelenmesinin rutin olduğunu ifade eden kaynaklar, Bozdoğan yönetimiyle alakalı özel olarak Kentsel dönüşüm mağdurları, TESKİ, depremzede yardım malzemelerinin tutulduğu depodan satış iddialarının daha derin incelendiğini savundu.

Ankara’ya yakın kaynakların 5 ay önce başlayan CHP’li Ali Boltaç dönemiyle ilgili de ihbarların çokluğunu dikkat çekmesi şok yarattı. Belediyede inceleme yapan müfettişlerin bu iddiaları da araştırdığını öne süren kaynaklar, CHP’li Boltaç döneminde de ortada dolaşan bomba yolsuzluk iddialarıyla ilgili de inceleme yapıldığını söylemesi Tarsus’u salladı.

İşlerinden edilen işçiler başta olmak üzere Tarsus Belediyesi Tiyatrosu sanatçılarına da mobbing, istifaya zorlama ve işten çıkarma iddialarının da müfettişler tarafından incelendiği öne sürülüyor.  

Kayyımın sadece terör bağlantısı olan kurumlar üzerine gönderilmediğini ifade eden kaynaklar, yönetim sorunu yaşanan, doğru yönetilmediği düşünülen hatta bulgulara göre yönetilemediği kanıtlanan ve yolsuzluk ve borçlarla ilgili konuların destek bulmasıyla da kayyım atanabileceğini, Tarsus Belediyesi’nde de böyle bir risk olduğunu öne sürmesi bombayı ikiye katladı.

CHP’Lİ BOLTAÇ DÖNEMİNDEKİ YOLSUZLUK İDDİALARI DUDAK UÇUKLATTI! PEŞ PEŞE BOMBA İDDİALAR GELDİ…

CİMER üzerinden yapıldığı iddia edilen şikayetlerde Tarsus Belediyesi ile ilgili çok sayıda yolsuzluk ihbarının incelendiği öne sürülüyor.  

CHP’li Ali Boltaç’ın kendisine yakın isimlere şirket kurdurduğu, belediyedeki mal ve hizmet alımının yanı sıra belediye organizasyonlarını da bu şirketler üzerinden yaptığının iddia edildiğini öne süren kaynaklar, dikkat çekilmemesi için farklı isimlere 5’e yakın firmanın kurdurulduğunu, tüm alım ve hizmetlerin bu şirketler üzerinden dikkat çekmemesi için “dönüşümlü” yapıldığı iddialarının araştırıldığını kaydetti.

İMAR İNŞAAT MAAŞ GECİKMELERİ DE MÜFETTİŞİN ÖNÜNDE… İDDİALAR BİTMİYOR!

Tarsus Belediyesi iştiraki İmar İnşaat’ta çalışan personele maaş ödenememesinin de araştırılan konular arasında olduğu iddia edildi.

CHP’li Boltaç döneminde İmar İnşaat personelinin maaşlarını zamanında alamaması nedeniyle yaşanan sıkıntılar, neden maaşların ödenemediği ve ödeme yapılması için belediye iştiraki şirket yönetiminin ne gibi çözümlerinin olduğu da müfettişler tarafından sorgulandığı öne sürülüyor.

“PARA YOK” DENİYORDU, ŞARKICI SILA’YA 3 MİLYON TL’LİK KONSER İDDİALARI MEMLEKETİ SALLADI!

Tarsus Belediye Tityatrosu sanatçılarına yapılan mobbingle ülke gündemine yerleşen CHP’li Ali Boltaç, para yokluğunda ünlü tiyatrocular Süheyl ve Behsat Uygur’la Danışmanlık konusu için görüşeceğini meclis toplantısında söylemişti.

Para yokluğundan sürekli şikayet eden CHP’li Ali Boltaç’ın, 29 Ekim’de yapmayı planladığı etkinlik için de şarkıcı Sıla’nın menajerleriyle irtibatta olduğu konuşuluyordu.

29 Ekim programı için aracı olan şirketin, Sıla’nın Tarsus’a gelmesi için bahsedilen rakamın büyüklüğü ise şok yarattı.

3 Milyon TL lafı dolaşan Sıla’nın bir gecelik konseri için, CHP’li belediye yönetimine yakın kaynaklar görüşmeleri doğrularken, ortaya atılan rakamın bahsedilen rakamdan çok aşağıda olduğunu savundu.

29 Ekim’de Sıla veya başka bir sanatçının konserinin yapılması durumunda kesilen faturaların hem sanatçı cephesinden hem de Tarsus Belediyesi cephesinden inceleme altına alınacağı öne sürüldü.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS’U SALLAYAN BOMBA… İDDİA ÜSTÜNE İDDİA… KAYYIM LAFI ORTADA… MÜFETTİŞLER BELEDİYEDE… HEM BOZDOĞAN HEM DE BOLTAÇ İÇİN…. için 1 yorum

  1. […] TARSUS’U SALLAYAN BOMBA… İDDİA ÜSTÜNE İDDİA… KAYYIM LAFI ORTADA… MÜFETTİŞLER BELED… CHP’li Tarsus Belediyesi yönetimiyle ilgili iddialar ş… […]

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.