Hoşgeldiniz  

TARSUS’TA GERGİN MECLİS: MHP GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ!

admin | 03 Eylül 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TARSUS’TA GERGİN MECLİS: MHP GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ!

Tarsus Belediyesi’nin Eylül Ayı ilk oturumunda CHP’li Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Ali Uyan’ın konuşmasına ve müdahale etmeyen CHP’li Belediye Başkanı Ali Boltaç’a tepki gösteren MHP grubu salonu terk etti.

Tarsus Belediyesi’nin Eylül Ayı Olağan Meclis oturumunda ilk oturum gergin geçti.

CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Ali Uyan, konuşmasında yeni açılan eğitim-öğretim yılında öğrenci ve öğretmenleri tebrik ettikten sonra eğitim sistemine sert eleştirilerde bulundu.

CHP’li Uyan’ın konuşmasına AK Partili ve MHP’li meclis üyeleri genel siyaset konuşulduğu için tepki gösterdi.  

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç da tepkilerin artması üzerine Uyan’ı uyarmak yerine Cumhur ittifakı meclis üyelerinin mikrofonlarını kapattırdı.

Bunun üzerine cevap hakkını kullanamadıkları gerekçesiyle MHP grubu salonu terk etti.

MHP’DEN BOMBA SUÇLAMA: “CHP’Lİ ALİ UYAN MECLİSİ KAOSA SÜRÜKLEDİ, ALİ BOLTAÇ DA MECLİSİ İDARE EDEMEDİ!”

Toplantının ardından açıklama yapan MHP’li Belediye Meclis Üyesi Ziya Körüklü, CHP’li Belediye Başkanı Boltaç’ı meclisi idare edememekle suçladı.

MHP’li Körüklü, “Bugün gerçekleştirilen olağan Meclis toplantımızda dilek temenni kısmında söz alan CHP Grup Sözcüsü Sayın Ali Uyan’ın Milli Eğitim müfredatını hedef alarak, çağ dışı gibi söylemlerinin ve Tarsus Belediye Meclis toplantısında genel siyaseti yerele indirgeyerek gereksiz tartışmalara ve kaosa sürüklemek istediğinden ötürü siyasi nezaketsizlik olarak nitelendirmekteyiz. Sayın Boltaç’ın meclisi idare edememesinden dolayı yüce meclisin itibarını düşündüğümüz için Milliyetçi Hareket Partisi grubu olarak meclisi oturumunu terk etmiş bulunmaktayız” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS’TA GERGİN MECLİS: MHP GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ! için 1 yorum

  1. […] TARSUS’TA GERGİN MECLİS: MHP GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ! Tarsus Belediyesi’nin Eylül Ayı ilk oturumunda CHP’li … […]

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.