Hoşgeldiniz  

TARSUS BELEDİYESİ’NDE BAYRAM SONRASI İŞÇİ KIYIMI: 60 KİŞİ SMS İLE İŞTEN ÇIKARILDI

admin | 07 Nisan 2025 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TARSUS BELEDİYESİ’NDE BAYRAM SONRASI İŞÇİ KIYIMI: 60 KİŞİ SMS İLE İŞTEN ÇIKARILDI

Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Ali Boltaç, Ramazan Bayramı öncesi hazırladığı işçi çıkarma listesini bayram tatilinin hemen ardından devreye soktu. Bayram arifesinde İnsan Kaynakları birimine iletilen listede ilk etapta 2 kişinin çıkışı gerçekleştirilirken, tatil sonrası sayı güncellenerek 60 kişiye ulaştı.

CHP’li Tarsus Belediyesi’nde Ramazan Bayramı arifesinde 50 kişilik işçi kıyım listesini İnsan Kaynaklarına göndermişti.

Ramazan Bayramı arifesinde listede yer alan 2 işçinin çıkışı verilmişti.

SMS’LER ÇIKIŞ VERİLEN İŞÇİLERE GÖNDERİLDİ!

Ramazan Bayramı süresince gelen tepkiler üzerine işten çıkarmaların ertelenmesi talimatını verdiği öne sürülen Başkan Boltaç’ın, tatil bitiminde kararı uygulamaya koyması işçilerde hayal kırıklığı yarattı. Mesai bitiminde eve çıkış için hazırlanan çalışanlar, telefonlarına gelen kısa mesajlarla büyük bir şok yaşadı.

MİLLİYETÇİ/MUHAFAZAKAR KÖKENLİ İŞÇİLER HEDEFTE… ŞOK İDDİA…

Haksız ve hukuksuz bir biçimde işten çıkarılan işçi sayısının 60 olduğu öğrenildi. İşten çıkartılan işçilerin milliyetçi/muhafazakar kökenli olmaları dikkat çekti.

Bu gelişme Tarsus’ta tepkiyle karşılandı.

BAYRAM SONRASI ŞOK!

İşten çıkarılan bazı çalışanlar, bu sürecin siyasi görüşleri nedeniyle gerçekleştiğini savunurken, konuya ilişkin belediyeden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

TIKLAMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle