Hoşgeldiniz  

SU FATURASINI DÜŞÜRMEK YERİNE “BELLİ BİR SÜRE ARTIŞ GÖRMEYECEKSİNİZ” DEDİ İYİ Mİ!!! BÖYLE BUYURDU SEÇER!

admin | 25 Haziran 2024 | Ekonomi, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Türkiye’nin en pahalı 2. Suyunu kullanan Mersin’de su faturalarındaki rakamlar, vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor. Kabarık gelen su faturalarında indirime yanaşmayan CHP’li Vahap Seçer, belirli bir süre daha da zam yapmayacağını açıklayarak, vatandaşı adeta şoka soktu.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, su faturalarına isyan eden vatandaşlara indirim yerine belli bir süre bindirim yapmayacağını söyleyerek, Mersinliler’de büyük hayal kırıklığı yarattı.

İndirim bekleyen vatandaşlara adeta dalga geçer gibi belli bir süre zam yapılmayacağını söyleyen Vahap Seçer’in, “Bu süreç içerisinde uzun süre ilaveten su fiyatlarında bir değişikliğe gitmeyeceğiz. Avrupa Birliği, deprem kapsamında kredi verdi. Bunun içinde içme suyu, kanalizasyon, arıtma var. Şimdi ben rahatladım. Su faturalarında belli bir müddet mecburi olan Tefe-Tüfe artış uygulamaları dışında fiyat artışı görmeyeceksiniz. Bunun sözünü de başkan olarak size veriyorum” demesi tepki yarattı.

YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULDULAR… SU FATURALARI ELEKTRİĞİ SOLLADI!

Sosyal medya üzerinden son gelen su faturalarını paylaşan vatandaşlar, CHP’li Seçer yönetimine ateş püskürdü.   Elektrik faturalarını sollayan su faturalarındaki rakamlar, Seçer’in indirime yanaşmamasıyla vatandaşların belini bükmeye devam edecek.

31 Mart yerel seçimlerinde başta emekliler olmak üzere dar gelirli dezavantajlı vatandaşlar ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerdi. Yerel seçimlerde de CHP’ye yönelen emekliler ve dar gelirlilerin Mersin’deki yüklü su faturalarından sonra yaşadıkları şok iki kat arttı.   

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle