Hoşgeldiniz  

SON DAKİKA… MHP LİDERİ BAHÇELİ MERSİN’DE BİR GRUP PKK’LININ “APO” HALAYINI DEĞERLENDİRDİ: “DEM’Lİ HAİNLER, ŞIMARIKLIKLARININ AĞIR SONUÇLARINA KATLANACAKTIR!”

admin | 23 Temmuz 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

SON DAKİKA… MHP LİDERİ BAHÇELİ MERSİN’DE BİR GRUP PKK’LININ “APO” HALAYINI DEĞERLENDİRDİ: “DEM’Lİ HAİNLER, ŞIMARIKLIKLARININ AĞIR SONUÇLARINA KATLANACAKTIR!”

Mersin’de terör örgütü PKK elebaşısı lehine sloganlarla halay çeken terör yandaşlarının sosyal medyaya düşen ve arkasından yapılan operasyonları konuşurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Mersin’deki halay yorumu geldi: “Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır!”

Tüm Türkiye geçtiğimiz gece paylaşılan Mersin sahillerindeki 11 PKK yandaşının terör örgütü elebaşısı lehine slogan atarak, halay çektiği görüntüleri konuşmaya devam ediyor.

Bugün gündemi değerlendirmek için basın toplantısı düzenleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli de Mersin’de yaşanan halay skandalını değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Amerika Birleşik Devletleri’nin tazyikiyle güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletinin bağlantı noktaları, yol haritası, ana güzergahı kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin mücadelesi ve iktidarın dirayetiyle bertaraf edilmiştir. Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah’ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır.

Buna rağmen Mersin’de halay çekip İmralı canisi lehine slogan atan bir avuç şehir eşkıyası ile Diyarbakır’ın sözde Kürdistan olduğunu ileri süren DEM’li hainler şımarıklıklarının ağır sonuçlarına inşallah katlanacaklardır.

Milletimizin hassasiyetleri üzerinde oynama yapanlar, çok tehlikeli provokasyonları birer birer sahneye sürmektedir.

Bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu tahrikleri dikkatle takip ettiğimiz herkes tarafından bilinmelidir. Kapalı devre işbirliği halinde olan ve siyasi ortaklık kuran CHP ile DEM ateşle oynadığı malumlarınızdır.

Doğu ve Güneydoğu’daki bazı il ve ilçelerde fiili durum yaratmak için belediye hizmetlerinin şer hedefler uğruna seferber edilmesi, bölücülüğü sokağa taşıma gayretleri son günlerde hızlanmıştır. Bu azgınlaşmış tahrikleri dikkatle ve yakinen takip ettiğimiz herkesçe bilinmelidir.”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.