Hoşgeldiniz  

SKANDALA BAK… TARSUS’TA CHP-DEM İTTİFAKININ SONUCU: CHP GÖRÜNÜMLÜ DEM’Lİ SELO’YU ÖVDÜ!

admin | 04 Eylül 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

SKANDALA BAK… TARSUS’TA CHP-DEM İTTİFAKININ SONUCU: CHP GÖRÜNÜMLÜ DEM’Lİ  SELO’YU ÖVDÜ!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile DEM Parti açık ittifak yaparak Tarsus Belediyesi’ni kazanmıştı. CHP görünümlü DEM’lilerin Tarsus Belediye Meclisinde terörist Selahattin Demirtaş’ı savunmasının şoku sürerken, Meclis Katip Üyesi Selçuk Aykut’un paylaşımı bomba etkisi yarattı.

Tarsus Belediye Meclisinde DEM Parti kontenjanından CHP listelerinden seçime girerek, meclis üyeliği kazanan isimlerin, Kobani Davasından hüküm 42 yıl hapis cezası yiyen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ı savunmalarının şoku yaşandı.

DEM Parti kontenjanından CHP Meclis Üyesi olan Halil Demir’in “Demirtaş’ın avukatlık mesleğini icra etmelerinden” dolayı hapis yattıklarını öne sürerken, Kobani olaylarının kışkırtıcısı olduğu gerekçesiyle hapis cezası almasına değinmemesi tepki çekti.

Bütün bu olaylar yetmezmiş gibi DEM Parti kontenjanından CHP Meclis Üyesi olan Divan Katibi seçilen Selçuk Aykut’un sosyal medya paylaşımında ilk olarak “Selahattin Demirtaş onurumuzdur” dedikten sonra “Sayın Selahattin Demirtaş yoldaşımıza terörist diyen babasıdır, kendi babası terörist” diyerek tartışmayı büyütmesi dikkat çekti.   

SELO’YU ÖVEN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN O ŞOK PAYLAŞIMLARI:

CHP VE ALİ BOLTAÇ CEPHESİ SESSİZ!

31 Mart yerel seçimlerinde koltuk uğruna terör örgütünün siyasi uzantısı DFEM parti ile ittifak yapmaktan çekinmeyen CHP’de ise Tarsus Belediye Meclisi’nde yaşanan Demirtaş propagandasına karşı sessizlik sürüyor.

Açık açık terörist Selahattin Demirtaş propagandası yapan CHP’li meclis üyelerinin bu tavrına karşılık hem CHP’nin hem de Ali Boltaç’ın nasıl bir tavır takınacağı da merakla bekleniyor.        

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SKANDALA BAK… TARSUS’TA CHP-DEM İTTİFAKININ SONUCU: CHP GÖRÜNÜMLÜ DEM’Lİ SELO’YU ÖVDÜ! için 1 yorum

  1. […] SKANDALA BAK… TARSUS’TA CHP-DEM İTTİFAKININ SONUCU: CHP GÖRÜNÜMLÜ DEM’Lİ SELO’YU ÖV… […]

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.