Hoşgeldiniz  

ŞİŞİRİLEN FATURALAR, BELEDİYE HESABINA GİRMEYEN ARSA SATIŞLARI, KAYYUM… HEPSİ DE BOLTAÇ DÖNEMİNDEN HEM DE… CHP’Lİ HEYET BOMBA İDDİALARI ALİ BOLTAÇ’IN ÖNÜNE KOYMUŞ…

admin | 25 Eylül 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ŞİŞİRİLEN FATURALAR, BELEDİYE HESABINA GİRMEYEN ARSA SATIŞLARI, KAYYUM… HEPSİ DE BOLTAÇ DÖNEMİNDEN HEM DE… CHP’Lİ HEYET BOMBA İDDİALARI ALİ BOLTAÇ’IN ÖNÜNE KOYMUŞ…

Sansasyonel Haber’in kulis haber olarak gündeme taşıdığı CHP’li eski ilçe başkanları, meclis üyeleri ve milletvekili aday adaylarından oluşan bir heyetin Ali Boltaç’la makamda kamuoyunda konuşulan iddiaları konuştuğunun öne sürüldüğü haberi Tarsus’u sallamıştı. Ve o heyetin sözcülüğünü yapan CHP’li Avukat Habip Ekmekçi Sansasyonel Haber’in kulis haberini önce doğruladı ardından neler konuşulduğunu tek tek sıraladı.     

Sansasyonel Haber’in Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile Tarsus’taki CHP’li isimlerden oluşan bir heyetin görüştüğüne ilişkin kulis haberi büyük ses getirdi. Sansasyonel Haber’in kulis haber olarak gündeme taşıdığı CHP’li eski ilçe başkanları, meclis üyeleri ve milletvekili aday adaylarından oluşan bir heyetin Ali Boltaç’la makamda kamuoyunda konuşulan iddiaları konuştuğunun öne sürüldüğü haberi Tarsus’u sallamıştı.

Haberde CHP’li heyetin sözcülüğünü de Mersin Milletvekili Aday Adayı ve eski baro temsilcisi Habip Ekmekçi’nin yaptığı iddia edilmişti. Ekmekçi’nin Boltaç’a bir dosya sunduğu ve Tarsus Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarını tek tek dile getirdiği Belediye kaynaklarınca öne sürülmüştü.

Sansasyonel Haber’in ortaya çıkarttığı bu özel görüşme doğrulandı. CHP’li heyetin sözcülüğünü üstlenen Habip Ekmekçi, kendisine ait YouTube hesabından görüşmenin detaylarını aktardı. Sansasyonel Haber’in kulis haberini doğrulayan CHP’li Avukat Habip Ekmekçi, Ali Boltaç’a 2 sayfalık bir sorunlar ve çözüm önerileri sunduklarını vurguladı.     

“VERDİĞİMİZ 2 SAYFALIK ÖNERİ DOSYASI ARTIK ÜLTİMATOMA DÖNÜŞMÜŞTÜR!”

Habip Ekmekçi, “6 Ağustos 2024 günü Sayın CHP’lilerden müteşekkil bir heyetle ziyaret ettik. 2 sayfalık sorunlar ve çözüm önerileri şeklinde bir anlatımda bulunduk. Ancak ben isterdim ki bu bir ültimatoma dönüşmesin. Artık bu ültimatoma dönüşmüştür, bunu da açıkça söylüyorum ve tüm kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ın 31 Mart yerel seçimlerinden sonra belediyeyi yine CHP’li Haluk Bozdoğan’dan devraldığını hatırlatan Ekmekçi, “Tarsus Belediyesi’nde Haluk Bozdoğan’dan beri süregelen ki o da CHP’liydi ve bizim yüzümüzü kara çıkartan eylem ve işlere ne yazık ki devam edilmektedir. Çok ciddi iddialar var” dedikten sonra Boltaç’a sundukları dosyanın detayına girdi.

CHP’Lİ HEYETİN SUNDUĞU İDDİALARA GEL… ŞİŞİRİLEN FATURALAR… 80 MİLYON’LUK ALACAK MESELESİ… SATIŞI YAPILAN ARSALARIN PARALARI BELEDİYE HESABINA MI GİRDİ, HARİCEN Mİ ÖDENDİ? NELER VAR NELER…

Ali Boltaç’la görüşen CHP’li heyetin Sözcüsü Habip Ekmekçi, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

80 MİLYON TL BELEDİYEDEN ALACAKLI BİRİ DOSYAYI 20 MİLYONA BİRİNE SATMIŞ! BOMBAYA BAK…

“Bakın 80 Milyon TL belediyeden alacaklı olan biri 20 Milyon TL alıyor dosyayı birine satıyor. Buna biz hukuki dilde temlik diyoruz. Temlik alan kim? 20 Milyon TL’ye neden kabul ediyor temlik alan kişi? Kim bu insanlar? 80 Milyon TL’den bahsediyorum.

HAFTA SONLARI BELEDİYENİN ETKİNLİKLERİNİN FATURASI MI ŞİŞİRİLİYOR? UÇAN 225 BİN TL KİMİN CEBİNE GİRİYOR?

“Hafta sonları 300 Bin TL olduğu iddia edilen Tarsus Belediyesi tarafından düzenlenen eğlencelerde asıl ödemenin 75 Bin TL olduğu iddiası var. Bu iddia edilen fark kimin cebinde?”

8 PARSELİN SATIŞININ PARALARI HESABA GİRDİ Mİ? PARSELLERDEN BİRİNDE HACİZ Mİ VARDI? BOMBA ÜSTÜNE BOMBA…

“Dedeler Mahallesinde 8 parselin satışı gerçekleşti. İhale yapıldı mı, açık mıydı bu ihale? Satın alanlar alım bedelini belediyenin hesabına yatırdılar mı yoksa haricen belediyeye mi verdiler? Bu parsellerden birinde bir vatandaşın haczi var. Bu parseller 2’şer milyon TL’den satıldı. Biz satılacağını duymadık bile. Peki parselde haciz varken bu satış Tapu’da nasıl gerçekleşti? Ama eğer bu 8 parseli alan kişiler hesaba yatırsaydı o haciz tatbik eden kişi ya da kurum parasını oradan tahsil edebilecekti. Korkunç şeyler oluyor.”

TARSUS BELEDİYESİ’NE MALİ DİSİPLİNSİZLİKTEN KAYYUM UYARISI:

Bu Hükümet belki de sadece terör sebebiyle kayyum tayinleri yaptı. Ama mali ve ekonomik sebeplerle de bunu yapabilir. Çok büyük olaylar oluyor burada.

MAKAM ODASI HACZEDİLEN ALİ BOLTAÇ’A BOMBA: “SGK BORCU HACZİ FALA DEĞİLDİ BU, İŞÇİ ALACAĞI! BURADAN MAĞDURİYET ÇIKARAMAZSINIZ!”

“SGK borcu değil Tarsus Belediyesi’ne yapılan haciz işlemi. İşçi alacağı bu haciz. Sayın Boltaç’ın beyanatları da var, ‘Ben faizini ödemem!’ Ne münasebet? 80 TL su borcu olan kişi, borcunu ödemeyi geciktirse faiz alıyorsunuz. Siliyor musunuz faizi? Yapmayın, etmeyin buradan mağduriyet çıkmaz. Kol kırılır, yen içinde kalmaz. Ben CHP’liyim diye susacağım, bu rezillikleri temizlemeyecek miyiz? Sayın Başkan’a bu ültimatom içerisinde sorduk. Bu mudur belediye başkanlığı?”

BAKMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.