Hoşgeldiniz  

SEÇER’İN MİLLETVEKİLİ KIŞ, KIYIMA UĞRAYAN İŞÇİLERLE İLGİLİ YANLIŞ BİLGİLERİ GÜNAYDIN’A TBMM’DE OKUTTU; YETMEDİ İŞÇİLERİN YAŞADIĞI ACILARI ÖNEMSEMEDEN GÜLÜMSEYEREK DİNLEDİ!

admin | 18 Temmuz 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

SEÇER’İN MİLLETVEKİLİ KIŞ, KIYIMA UĞRAYAN İŞÇİLERLE İLGİLİ YANLIŞ BİLGİLERİ GÜNAYDIN’A TBMM’DE OKUTTU; YETMEDİ İŞÇİLERİN YAŞADIĞI ACILARI ÖNEMSEMEDEN GÜLÜMSEYEREK DİNLEDİ!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın geçtiğimiz gün TBMM’de gündeme getirdiği CHP’li Mersin Büyükşehir’deki kıyımı uğrayan işçilerin yaşadıkları, CHP’li yönetimin yargı kararlarına uymaması ve işten çıkarılan işçilerin bu kadar yıl geçmesine rağmen tazminatlarını dahi alamaması konularına cevap veren CHP Grup Başkanvekili Gökan Günaydın’ın işçilerin yaşadıklarını yalanlaması şok yarattı! Yanında oturan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış’ın ise işçilerin yaşadığı acılara karşı dalga geçervari gülümsemesi ise kıyım ve CHP’li Büyükşehir mağduru 4 bini aşkın işçiyi bir kez daha yıktı.  

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 2019 yılından beri milliyetçi/muhafazakâr kökenli işçilere uyguladığı mobbing ve kıyımın ardından işçilerin hâlâ haklarını alamaması TBMM’de bir kez daha gündeme gelmişti.  

Geçtiğimiz gün TBMM Genel Kurulu’nda söz alan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, CHP’li Vahap Seçer yönetiminin haksız ve hukuksuz bir şekilde işten çıkarttığı işçilerin mağduriyetlerini dile getirerek, “Mersin Büyükşehir Belediyesinde, bizden sonra, çeşitli baskılarla 4 binin üzerinde belediye çalışanının işine siyasi saiklerle son verildi. Ne mahkeme kararları uygulandı ne de tazminatları ödendi” demesi CHP’de Vahap Seçer’in milletvekili olması için yoğun çaba sarf ettiği Mersin Milletvekili Gülcan Kış’ı panikletti.

KIŞ’IN VERDİĞİ YANLIŞ BİLGİLERİN MECLİSTE OKUNMASI SEÇER’İN MİLLETVEKİLİ YAPTIRDIĞI KIŞ’I ÇOK MEMNUIN ETTİ: GÜLÜMSEYEREK DİNLEDİ!

CHP Grup Başkanvekili Gökan Günaydın’ı yanlış bilgilerle besleyen Gülcan Kış, Günaydın’a verdiği doğru olmayan bilgilerin okunmasını da “gülümseyerek” takip etti.

CHP’li Günaydın’ın, İYİ Partili Kocamaz’ın dediği gibi mağduriyetlerin yaşanmadığını, kadro değiştirmenin normal olduğunu öne sürerek, Yargı kararlarının uygulandığını ve tazminatların ödendiğini söylemesi şok yarattı.   

İŞÇİLERE YARGI KARARLARI UYGULANMIŞ… YOK ARTIK!

CHP’li Seçer yönetimin kıyımına uğrayan işçiler 5 yılı aşkın süredir sürdürdükleri hukuk mücadelelerini kazanmasına karşın hala mahkeme kararının uygulanması için mücadele ediyor.

Sonuca bağlanan kararlarda işçileri işe geri alma ve tazminat haklarının verilmesi yazmasına karşın, kıyım mağduru işçilerin büyük çoğunluğu henüz tazminatlarını alamdı. CHP’li idare tarafından oyalanan mağdur işçilere 5 yılı aşkın süredir “bugün git, yarın gel” çekiliyor.

Maddi ve manevi mağduriyet yaşayan işçilerin, mahkeme kararına rağmen haklarını alamamaları nedeniyle yaşadığı sıkıntılar defalarca kamuoyunda gündeme geldi.   

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

SEÇER’İN MİLLETVEKİLİ KIŞ, KIYIMA UĞRAYAN İŞÇİLERLE İLGİLİ YANLIŞ BİLGİLERİ GÜNAYDIN’A TBMM’DE OKUTTU; YETMEDİ İŞÇİLERİN YAŞADIĞI ACILARI ÖNEMSEMEDEN GÜLÜMSEYEREK DİNLEDİ! için 1 yorum

  1. Baysal dedi ki:

    bu açıklamayı yaparken gökhan günaydın yanındaki Gülcan kışa baktım gülüp durmasına hayret kaldım işçi kıyımında büyükşehirde başkan vekiliydi hanımefendi

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.