Hoşgeldiniz  

PARTİLİSİ TURGUT’U İSTEMİYOR, NETLEŞTİ: CHP’Lİ TURGUT’UN DESTEKLEDİĞİ ADAY KONGREDE KAYBETTİ, YENİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ARSLAN OLDU!

admin | 16 Eylül 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

PARTİLİSİ TURGUT’U İSTEMİYOR, NETLEŞTİ: CHP’Lİ TURGUT’UN DESTEKLEDİĞİ ADAY KONGREDE KAYBETTİ, YENİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ARSLAN OLDU!

CHP Silifke İlçe Kongresinde Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Turgut’un desteklediği aday Zarif Korkmaz 40 oy farkla seçimi kaybetti. Eski ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Bünyamin Uçar’ın açık destek verdiği Gökhan Arslan’ın ilçe kongresini kazanmasının ardından gözler parti içinde tüm kademeleri kaybeden Mustafa Turgut’a çevrildi.

CHP Silifke İlçe Başkanlığında merakla beklenen kongre sonuçlandı. Seçime mavi liste ile katılan Gökhan Arslan kazandı. Gökhan Arslan, kıran kırana geçen seçimde beyaz liste ile katılan önceki ilçe başkanı Zarif Korkmaz’a 40 oy fark attı.

CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz’ın belediye iştirakinde yönetim kurulu üyesi olarak atanmasının ardından ayaklanan ilçe yönetiminden 12 kişi istifa etmişti. İstifaların ardından ilçe yönetiminin düşmüş ve yine Zarif Korkmaz’a yakın isim Süha Özen, ilçe başkanı olarak atanarak partiyi kongreye götürmesine karar verilmişti.

MUSTAFA TURGUT AÇIKÇA KORKMAZ’I DESTEKLİYORDU!

Kongre öncesinde Süha Özen’in skandal uygulamalarıyla açık açık destek verilen Zarif Korkmaz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un desteğine rağmen kongreyi yine kazanamadı.

Kongreye katılan partililerin, seçimi Korkmaz’ın değil, Turgut’un kaybettiği şeklinde yorumlaması dikkat çekti.

TURGUT ŞİMDİ NE YAPACAK? SEÇİM ÖNCESİ POARTİDEN AYRILMA RESTİ ÇEKMİŞTİ… FLAŞ İDDİA!

Eski İlçe Başkanı ve Silifke Belediye Başkan Aday Adayı Bünyamin Uçar’ın yönetiminde ilçe sekreteri olarak görev yapan Gökhan Arslan’ın seçimi kazanmasının ardından gözler Zarif Korkmaz’a açık destek veren Beleidye Başkanı Mustafa Turgut’a çevrildi.

Seçim öncesinde bazı partililere “Korkmaz seçilmezse partiden ayrılırım, partiyle bir savaş yapmak istemiyorum” dediği öne sürülen Mustafa Turgut’un bu sonuçların ardından ne yapacağı da merakla bekleniyor.  

BAKMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

PARTİLİSİ TURGUT’U İSTEMİYOR, NETLEŞTİ: CHP’Lİ TURGUT’UN DESTEKLEDİĞİ ADAY KONGREDE KAYBETTİ, YENİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ARSLAN OLDU! için 2 Yorum

  1. meseme dedi ki:

    seçim günü 3 otobüs 50 kişi ye yakın Mersin büyükşehir belediyesi tarafından çalışan, gençlik kolu ne derseniz seçim yerine kavga çıkarmaya gelir gibi salona geldiler. Delege olup mersin büyükşehir çalışanı olanlar tek tek özel kalemden aranıp tehtid edildi. Bünyaminin adayına oy vermeyen ayagını denk alsın telefonları edildi. Bu arada Bünyamin Uçara Meski de özel oda düzenlendi.

  2. Hayri Gökler dedi ki:

    Mustafa Turgut öyle bir şey demez. Bunun kesinlikle aslı yok. Olaylar Vahap Seçer’in, genel merkezle zıtlaşmasından ibaret. Vahap Seçer sürekli olarak genel merkezle zıtlaşıyor. Genel başkanlık seçiminde de kurultayda da aynı şeyleri yapmıştı. Vahap Seçer tüm mersin örgütünü tek başına yönetmek istiyor. Bu yüzden de her ilçede örgütte sorunlar yaşanıyor. İyice arttı bu sorunlar. Diğer dönem Vahap Seçer’i aday göstermezler çok büyük ihtimal.

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.