Hoşgeldiniz  

ORTALIKTA DOLAŞAN İDDİA AÇIK AÇIK SORULDU: “SEÇER’İN GÖZDESİ KİM BU HÜSEYİN KIŞ?”

admin | 26 Haziran 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le yakınlığıyla bilinen Mersin’in tanınan iş insanı Hüseyin Kış hakkında merak edilenler iktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nde kendisine yer buldu. Gazetede yer alan yazıda, Hüseyin Kış’ın servetinin kaynağının nereden geldiği soruldu.

CHP’li Vahap Seçer’e yakınlığıyla bilinen ve kız kardeşi Gülcan Kış’ın CHP Mersin Milletvekili olmasıyla tanınırlığı artan Kış ailesinin tepesindeki isim olan Hüseyin Kış, Sabah Gazetesi Ersin Ramoğlu’nun radarına takıldı.

Ramoğlu, yayınlanan köşe yazısında, Mersin’in sayılı zenginlerinden olan Hüseyin Kış ve ailesinin servetinin kaynağını açıklamasını istedi.

SEÇER, KIŞ AİLESİNİN YAYLADAKİ EVLERİNİN YOLUNU YAPTIRDI… FLAŞ İDDİA!

Hüseyin Kış’ı “Mersin’in en uçuk zengini” olarak tanımlayan Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, “Kim bu Hüseyin Kış? Mersin’in en uçuk zenginiymiş! İddiaya göre bürokrasiyi kafalamak bir STÖ’ye girmiş. Kız kardeşini CHP’den milletvekili yapmış. Zengin sever İsmail Küçükkaya’nın öve öve bitiremediği Hüseyin Kış… Çocuklarının sünnet düğününü İsmail Küçükkaya’dan öğrendik. Küçükkaya anneciğiyle birlikte sünnet düğününe de katılmış. Zeydan Karalar ile Vahap Seçer de yayladaki düğündeymiş.

Hüseyin Kış düğünde Başkan Seçer’e bir plaket vermiş… Sebebi Kış’ların yayla evinin yolunu yapmasıymış!” diyerek Kış ailesi ile Vahap Seçer’in yakınlığını bir kez daha gündeme taşıdı.

SERVETLERİNİN KAYNAĞI NE?

Kış ailesinin servetini nasıl elde ettiğini de soran Ersin Ramoğlu, şöyle devam etti:

“Hüseyin Kış bu büyük servetin sahibi nasıl olmuş? İlginç hikayeler anlatılıyor Mersin’de.

Bir iş insanından, müteahhitten söz ediliyor. Kış’lar Mersin’e göç ettiklerinde kimin yanında işe girdiler? Şimdilik bu kadar…

Hüseyin Kış ve ailesi bu serveti nasıl elde ettiklerini anlatırlarsa, dürüst ve samimi bir şekilde köşemde kelimesine dokunmadan yazacağım. Sahi o iş insanı ve müteahhidin adı Hüseyin olabilir mi?”

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

ORTALIKTA DOLAŞAN İDDİA AÇIK AÇIK SORULDU: “SEÇER’İN GÖZDESİ KİM BU HÜSEYİN KIŞ?” için 1 yorum

  1. Faysal genç dedi ki:

    Kişiye ,kişilere ,adamlara ,şahıslara hizmet devri bitmişti dimi …

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle