Hoşgeldiniz  

ORTADOĞU’DA ATEŞ ÇEMBERİ TÜRKİYE’YE DAYANDI, SEÇER’İN YERLİ-MİLLİ ÜRETİM İHA’LARI KÜÇÜMSEYEN SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA TEKRAR GÜNDEM OLDU: CHP’Lİ SEÇER’E TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ…

admin | 05 Ekim 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

ORTADOĞU’DA ATEŞ ÇEMBERİ TÜRKİYE’YE DAYANDI, SEÇER’İN YERLİ-MİLLİ ÜRETİM İHA’LARI KÜÇÜMSEYEN SÖZLERİ SOSYAL MEDYADA TEKRAR GÜNDEM OLDU: CHP’Lİ SEÇER’E TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ…

CHP’li Vahap Seçer’inm yerli ve milli üretim olan ve Dünya’da takdir toplayarak düşmana korku salan ye3rli ve milli sermayeyle üretilen İHA, SİHA ve savunma sanayimizle dalga geçer söylediği sözleri; Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren katil İsrail’in sınırımıza kadar dayanmasının ardından yeniden gündem oldu. Sosyal medya platformu X’te, Seçer’in 2022’deki büyük tepki çeken o konuşması yine viral oldu.

Ortadoğu’yu çoluk çocuk demeden gözünün yaşına bakmadan öldüren katil İsrail, Gazze’nin ardından Lübnan’ı da bombalamaya başladı. Sivil ölümleri umursamayan katil İsrail’in başı Netanyahu’nun insanlık dışı politikası nedeniyle yine yüzbinlerce sivil yaşadığı topraklarını terk etmek zorunda kaldı.

Suriye’de Şam’ı bombalamaya başlayan İsrail ordusunun hedefinde Türkiye olduğu da bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

İsrail’in ise Türkiye’ye saldıramayacağı görüşü uzmanlarca dile getiriliyor. Bölgedeki en büyük güç olarak öne çıkan Türkiye’nin sahip olduğu yerli ve milli sermayeyle kurulan savunma sanayisi ile ordu gücünün İsrail’i durdurabilecek tek güç olduğu otoritelerce ifade ediliyor.

SEÇER’İN KONUŞMASI, TEHLİKE BÜYÜRKEN YENİDEN GÜNDEME GELDİ… 2022 KONUŞMASI, BUGÜN YİNE VİRAL OLDU!

İşte Ortadoğu’yu saran ve sınırlarımıza dayanarak, ateşi Türkiye’ye de sıçratmak isteyen İsrail’e karşı en büyük kozlarımızdan olan yerli ve milli sermayeyle üretilen İHA ve SİHA’larımızla ilgili 29 Ekim 2022’deki CHP’nin Cumhuriyet Bayramı alternatif törenlerinde dalga geçerek konuşan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in büyük tepki çeken o konuşması, sosyal medya platformu X’te trend topic oldu. Yüzlerce paylaşım alarak eleştiri yağmuruna tutulan CHP ve Vahap Seçer, yüzlerce paylaşımda eleştiri yağmuruna tutuldu.

CHP’li Seçer’in, “Vizyona bakın. Gözlerim yaşardı. İkinci yüzyıl vizyonu tank, top, İHA, SİHA, vur kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı” dediği sözleri, X’te yerden yere vuruldu.

BAKMADAN, GEÇME… İŞTE TEPKİ ÇEKEN O KONUŞMA:

GAZETELERDE KÖŞE BİLE YAZDILAR… HEPSİ BUGÜN YAYINLANDI!

Bazı köşe yazarlarının bile CHP’li Seçer’in konuşmasını eleştirerek, bugünkü köşelerine taşıması dikkat çekti.

SEN DALGA GEÇ, YERLİ ÜRETİM İHA-SİHA-KAAN-KIZIL ELMA DÜNYANIN KORKULU RÜYASI OLMAYA DEVAM EDİYOR…

Türkiye tarafından üretilen ve terörle mücadelede etkin kullanılan İHA ve SİHA’lar, belirlenen terör hedeflerini tam isabetle vurmasıyla operasyonlarda hava gücü olarak katkı sağlamasıyla Dünyada büyük talep yarattı. Bunlara ek olarak bu sistemlere yurt dışından da satın alma talepleri gelmeye devam ediyor.

AZERBAYCAN DAĞLIK KARABAĞ’I SİHA’LAR SAYESİNDE ALDI… UKRAYNA, SİHA’LARLA RUSYA’YA KARŞI BÜYÜK DİRENİŞ GÖSTERİYOR

Dağlık Karabağ’da 44 gün süren çatışmaların Azerbaycan’ın lehine sonuçlanmasında ve savaş sahasında Ermenistan’a karşı üstünlük kurmasında silahlı ve silahsız insansız hava araçlarının (İHA) etkin bir şekilde kullanmasının önemli rol oynadığı biliniyor.

Yine Rusya’ya karşı hava gücü zayıf olduğu kabul edilen Ukrayna’nın Türk yapımı İHA ve SİHA’larla Rus ordusuna karşı müthiş bir direnç gösterdiği de dünya otoriteleri tarafından dile getiriliyor.

İŞTE SEÇER’İ VE CHP’Yİ YERDEN YERE VURAN YÜZLERCE YORUMDAN BAZILARI… 2022’DEKİ KONUŞMASI YENİDEN VİRAL OLDU:

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.