Hoşgeldiniz  

MERAK UYANDIRAN ZİYARET: AK PARTİ İL BAŞKANI ALDEMİR, İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA İLE GÖRÜŞTÜ!

admin | 12 Haziran 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MERAK UYANDIRAN ZİYARET: AK PARTİ İL BAŞKANI ALDEMİR, İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA İLE GÖRÜŞTÜ!

DEM Parti yönetimindeki Akdeniz Belediyesi ile ilgili kayyum iddiaları çoğalırken, teşkilat toplantısı için Ankara’da bulunan AK Parti İl Başkanı Adem Aldemir’den İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile kulisleri hareketlendiren bomba görüşme gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı’nda Hakkâri Belediyesi’ne terör bağlantısı nedeniyle kayyum atanmasıyla başlayan tartışmalara, yine DEM Parti yönetimindeki Akdeniz Belediyesi’ne de aynı gerekçelerle kayyum ataması yapılma ihtimalinin güçlendiği iddiaları açık açık konuşulmaya başlandı.

İLK BOMBAYI NEDİM ŞENER PATLATTI

İlk olarak Gazeteci Nedim Şener, DEM Partili 27 belediye başkanı hakkında terör soruşturması yürütüldüğünü açıklamış, bu 27 belediyenin içinde Akdeniz Belediyesi’nin de olduğu Şener tarafından ifade edilmişti.

ZAFER ŞAHİN: “3 KCK ÜYESİ, AKDENİZ’DE ÖNCEKİ DÖNEM BÜROKRATLARINI GÖREVDEN ALDI!”

Şener’in bu yazısının mürekkebi kurumadan bir başka Gazeteci Zafer Şahin, katıldığı bir yayında “Buradan ihbarda bulunuyorum: Diyarbakır’dan Akdeniz Belediyesi’ne gönderilen 3 KCK Üyesi kişi, önceki dönem bürokratlarını görevden aldı. Bunları dağ kadrosu gönderdi” diyerek DEM Partili Akdeniz Belediyesi’nin terör örgütü bağlantısına dikkat çekti.

BOMBANIN BÜYÜĞÜ GELDİ: “SARIYILDIZ, ARSLAN VE 7 DEM’Lİ MECLİS ÜYESİ…”

Bu tartışmalar sürerken, son bomba BETİMAR Araştırma Şirketi’nin Başkanı Gürkan Duman’dan geldi. Duman, “Akdeniz’de DEM Partili Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız hakkında yürütülen bir terör soruşturması var. Yine diğer Eş Başkan Nuriye Arslan’ın oğlunun PKK’lı olduğu ve Güney Ege’de güvenlik güçleriyle yaşanan çatışmada öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Kayyum ataması şu yüzden Akdeniz Belediyesi’nde olabilir; 7 DEM Partili Meclis Üyesi hakkında da devam eden örgüt üyeliği davaları var. Meclisten bu yüzden seçtirmezler, bunun yerine kayyum atanabilir” açıklaması yaptı.    

TAM KAYYUM SÖYLENTİLERİNİN ÜSTÜNE FLAŞ ZİYARET!

Bu açıklamalar Mersin’i hareketlendirirken, dün gerçekleşen bir ziyaret kulisleri iyice hareketlendirdi. AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in 81 il başkanıyla yaptığı toplantı için Ankara’da bulunan Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, İçişleri Bakanı Yerlikaya ile görüştü.

AK Parti il yöneticileriyle birlikte İçişleri Bakanı Yerlikaya’yı ziyaret eden Aldemir’in görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’yı İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte makamında ziyaret ettik. Misafirperverliğinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

FLAŞ İDDİA: “AKDENİZ BELEDİYESİ ZİYARETTE GÜNDEME GELDİ!”

Akdeniz Belediyesi’ne kayyum söylentileri ayyuka çıktığı dönemde AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir’in Bakan Yerlikaya ziyareti büyük yankı uyandırdı.

Ziyarette konuşulan konular hakkında taraflar açıklama yapmazken, AK Parti’ye yakın kaynaklar Akdeniz Belediyesi hakkında da Bakan Yerlikaya ve Mersin heyetinin görüşme gerçekleştirdiğini öne sürdü.  

İLGİLİ HABERLER:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.