Hoşgeldiniz  

İŞTE GERÇEK: DEM’Lİ AKDENİZ VE DEM MONTELİ TOROSLAR ÇÖPTEN KIRILIYOR…

admin | 14 Eylül 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İŞTE GERÇEK: DEM’Lİ AKDENİZ VE DEM MONTELİ TOROSLAR ÇÖPTEN KIRILIYOR…

DEM Partili Akdeniz Belediyesi ve DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Toroslar Belediyesi’ne bağlı en işlek mahallelerinin cadde ve sokakları çöpten geçilmiyor. Çöplerin halini gören vatandaşlar tepkili…

31 Mart yerel seçimlerinde terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile ittifak yapan CHP, Mersin Büyükşehir’i ve birçok ilçe belediyesini kazandı.

DEM Parti’ye Akdeniz’de destek veren CHP, bu desteğin karşılığında DEM Parti tarafından belirlenen ismi de CHP, Toroslar Belediye Başkan Adayı olarak göstermiş ve seçimi kazanmıştı.

Belediyenin en temel hizmeti olan çöp toplama işini bile beceremeyen DEM Partili ve DEM Parti’nin CHP’ye montelediği belediyelerin sınırlarında yaşayan vatandaşlar da tepki göstermeye başladı.

DEM PARTİ’NİN MONTELEDİĞİ CHP’Lİ TOROSLAR’DAKİ ÇİFTÇİLER CADDESİNDE ÇÖPLER YOLA TAŞTI!

DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Abdurrahman Yıldız başkanlığındaki Toroslar Belediyesi’nin çöp hizmetleri sınıfta kaldı.

İlçeye bağlı Yalınayak Mahallesi’ne bağlı büyük caddelerden olan Çiftçiler Caddesindeki çöp konteynerlerinin hali vatandaşlara pes dedirtti.

DEM PARTİLİ BELEDİYE YÖNETİMİNDEKİ ÇAMLIBEL PİSLİK İÇİNDE

Yine DEM Partili Hoşyar Sarıyıldız yönetimindeki Akdeniz Belediyesi’nde ise çöp konteynerlerinin yanına kokudan yaklaşılmazken, Kültür Mahallesinde görülen manzara büyük tepki çekti.

Çöp konteynerlerini ağzına kadar dolu olan Çamlıbel Kültür Mahallesindeki vatandaşlar belediyeyi telefon yağmuruna tuttu.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.