Hoşgeldiniz  

HÜKÜMET MEDYASI SEÇER’Lİ BELEDİYENİN SECERESİNİ DÖKTÜ: SKANDAL İLİŞKİLERDEN BAŞLADI, MERSİN’İN KANDİL’E DÖNDÜRÜLDÜĞÜNE, METRO İŞİNİN BANKAMATİKÇİLERLE DOLDURULDUĞUNA KADAR UZANDI!

admin | 04 Eylül 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HÜKÜMET MEDYASI SEÇER’Lİ BELEDİYENİN SECERESİNİ DÖKTÜ: SKANDAL İLİŞKİLERDEN BAŞLADI, MERSİN’İN KANDİL’E DÖNDÜRÜLDÜĞÜNE, METRO İŞİNİN BANKAMATİKÇİLERLE DOLDURULDUĞUNA KADAR UZANDI!

Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nde bugün yayınlanan yazıda CHP’li Vahap Seçer dönemindeki Mersin Büyükşehir skandalları tek tek yazıldı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından hain terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile açık ittifak yaparak 2. dönemini kazanan CHP’li Vahap Seçer yönetimindeki skandallar Hükümete yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nde yer aldı.

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’nun kaleme aldığı yazıda, CHP ve DEM Parti birlikteliğine de sıklıkla vurgu yapılması dikkat çekti.

“İYİ Kİ SAVCILAR VAR…”

CHP’li Seçer’in ilk döneminde yayılan skandaldan başlayan Ramoğlu, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, porno kaseti elden ele dolaşan bir kadını müdür yaptığı için dile düşmüştü. Buna rağmen kadını görevden almadı. Belediyede güvenlikçi olarak çalışan biri ile kadın sevgilisi arasında kavga çıktı. Dine ve imana küfürleri gırla gitti! Küfürbaz güvenlikçiyi işten attılar, sevgilisi kadın memuru da başka birime sürdüler. Dine imana hayasızca küfreden güvenlikçi tutuklandı. İyi ki Mersin’de savcılar var” dedi.

“DÜNYANIN İKİNCİ GÜZEL ŞEHRİNİ KANDİL’E DÖNDÜRDÜ!” BOMBA…

CHP’nin ve Vahap Seçer’in DEM Parti ile Mersin’deki açık ittifakına da değinen Ersin Ramoğlu, “Seçer’in DEM-PKK ile yaptığı işbirliği sonucu dünyanın en güzel şehrini ikinci “Kandil”e döndürdü. DEM-PKK’lılar İstiklal Marşımıza hakaret etti başkan takmadı. DEM’lilere bir “ne yapıyorsunuz ulan” diyemedi” diye yazdı.

“SEÇER BELEDİYEYİ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETMEKTEN VAZGEÇMELİ!”

CHP’li Vahap Seçer’in belediyeyi nasıl yönettiğinin anlaşılması gerektiğini belirten Ramoğlu, şöyle devam etti:

“Belediyede olan antin/kuntin işleri de umursamıyor… Belediyede malı götüren ekibe de ses çıkarmadı. Yılan hikayesine dönen METRO’yu bankamatikçilerle doldurdu. Vahap beyin belediyeyi nasıl yönettiğini anlayın artık. Kimin eli kimin cebinde insan bakmaz mı? Mesela Hüseyin Kış efendinin “sanat” ayağına koca sokağı kapatmasına nasıl göz yumdu. Vahap Başkan belediyeyi çiftliği gibi yönetmekten vazgeçmeli!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.