Hoşgeldiniz  

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “ÖZGÜR ÖZEL’İN AÇILIMIN TARAFI OLAN PKK’YA VAAD ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ”

admin | 23 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “ÖZGÜR ÖZEL’İN AÇILIMIN TARAFI OLAN PKK’YA VAAD ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ”

Mersin’in tanınmış Gazetecilerinden Avukat İzzet Uludağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Apo’yu TBMM’ye davetinin ardından CHP’li Özgür Özel’in skandal PKK’ya devlet vaat etmesini kaleme aldı. İşte İzzet Uludağ’ın o yazısı:

ÖZGÜR ÖZEL’İN AÇILIMIN TARAFI OLAN PKK’YA VAAD ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ                                                                          

          Devlet Bahçeli’nin APO’yu Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ateşi içinde kurduğu TBMM’ne daveti üzerine Özgür Özel de elini yükselterek PKK’ya devlet vaat etti.

          CHP Genel Başkanı ÖZGÜR ÖZEL, “El yükseltiyorum Devlet Bey. Kürtlere bir devlet teklif ediyorum. Tam olarak kendilerine ait hissetmeyen bütün Kürtlere Türkiye Cumhuriyeti’nin sahibi olmayı teklif ediyorum.” diye TBMM’nde konuşmuş.  

          Yıllardır ABD emperyalizminin her yolu kullanarak bölgede sözde bağımsız bir KÜRDİSTAN devleti kurma çabası boşa çıkartılmış iken bugün Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ateşi içinde kurulan tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti’nin gözünün içine bakılarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Kürtlere değil açıkça PKK ve uzantılarına teklif edilmektedir.                                                                                

          Açılım sürecinde bile bu kadar patavatsızlık görülmemişti. 

          Devlet BAHÇELİ’nin başlattığı “APO’ya af” diye devam eden süreç, mezatta elini yükselten Özgür ÖZEL tarafından -Kürtlere dediğine bakmayın- açılımın tarafı olan PKK’ya Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sahibi olmayı teklif edilmesi ile sürmektedir.                                                                  

          CHP’li bütün arkadaşlar ve Yüce Türk Milleti, Atatürk’ün “… Türkiye halkı tarafından kurulan …” Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin arkasında ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi’nin bulunduğu bölücü terör örgütü PKK ve uzantıları HDP ve DEM Partisi’ne Özgür ÖZEL’in nasıl teklif ettiğini görme zamanı gelmiştir. 

          Özgür ÖZEL’in geçtiğimiz ayda da “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye slogan atan bir yurttaşı toplantıdan apar topar attırdığı da unutmamak zorundayız. Atatürkçü maskeler, henüz açılım süreci yeniden resmen başlamadan peşrev sırasında düşmüştür.                                                 

          Tehlikeyi kavrama zamanıdır!

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.