Hoşgeldiniz  

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “İÇ CEPHENİN SAĞLAMLIĞI VE HDP’YE UZATILAN EL”

admin | 13 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “İÇ CEPHENİN SAĞLAMLIĞI VE HDP’YE UZATILAN EL”

Mersin’in tanınmış Gazetecilerinden Avukat İzzet Uludağ,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM yasama yılı açılışında DEM Partililerin yanına giderek tokalaşmasının ardından başlayan tartışmalara katıldı.  İşte İzzet Uludağ’ın o yazısı:

İÇ CEPHENİN SAĞLAMLIĞI VE HDP’YE UZATILAN EL

          Anayasa Mahkemesi tarafından terör eylemlerinin odağı hâline gelmesi gerekçesi ile her an kapatılma kararı çıkması beklenen günlerde, HDP ve DEM Partisi’ni kurtarmak anlamına gelen bunlara el uzatma eylemi ülkemize yeni bir sürecin dayatılmak istendiğini gösteriyor.

          Bölgemizde İsrail Siyonizmi’nin başlattığı devletleri parçalama, başta sözde bağımsız bir Kürdistan benzeri yeni devletçikler kurulması faaliyetlerinin arttığı koşullarda HDP’nin ve DEM Partisi’ne kim elini uzatırsa onun için, Türk millî Devleti için işin arkasında sinsi planlar var demektir.

          Uyanık olun!

           HDP ve DEM Partisi’ne uzatılan elin içindeki planda PKK ve uzantıları varsa, işin içinde mutlaka ABD emperyalizmi ve elbette bölünme ve kaos da vardır.

          Bu uzatılan elde Atatürk, vatanseverlik, büyüyen, gelişen bir Türkiye ve huzur asla olamaz!

          Kurtuluş Savaşı’nda da yaptığımız ve herkesin, dostun düşmanın da bildiği gibi, ülkemizi kuşatan ve tehdit eden ABD emperyalizmi ve kara gücü bölücü PKK ile uzantıları HDP ve DEM Partisi ile ABD’nin yurt içindeki işbirlikçilerine karşı Atatürk’ün kurduğu tam bağımsız Türkiye’yi devrimlerini tamamlayarak yeniden inşa etmek için iç cepheyi sağlam tutmak zorundadır.

          Başka türlüsü, yeni bir açılıma, ülkemizi bölmeye ve Türk millî Devleti’ni çökerterek Türk Milleti’ni aldatmaya yönelik olacaktır!

          Türk Milleti, ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizm’ine teslimiyet ve bölünme anlamına gelen bu sözde “iç cephe” adı altında tezgahlanan açılım oyunlarına dün olduğu gibi bugün de asla izin vermeyecektir!

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.