Hoşgeldiniz  

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ: “TÜRK MİLLİ DEVLETİ’NİN BİR PARÇASI OLAN BELEDİYELER, SADECE TÜRK MİLLETİ’NE AİTTİR!”

admin | 06 Haziran 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

Mersin’in tanınmış Gazetecisi Avukat İzzet Uludağ, son olarak terörle bağlantısı nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış’ın gözaltına alınarak, Hakkâri Belediyesi’ne kayyım atanmasıyla ilgili başlayan tartışmaların ardından yazdığı yazısında, “PKK ve uzantıları başta belediyeler, kanunla kurulmuş odalar ve bütün kurumlardan temizlenmeli, HDP ve DEM Partisi derhal kapatılmalıdır!” dedi.

TÜRK MİLLİ DEVLETİ’NİN BİR PARÇASI OLAN BELEDİYELER, SADECE TÜRK MİLLETİ’NE AİTTİR!

          Emperyalizme karşı verilen bağımsızlık mücadelesi sonucunda kazandığımız vatan toprağı üzerinde yerel görevleri merkezi hükümet ile birlikte yerine getirmek için kurulmuş olan bütün belediyeler, Türk Milleti’ne ait olup Türk milli Devleti’nin ayrılmaz parçalarıdır. Bunlar, hangi yol ve yöntemle olursa olsun, hangi güç tarafından dayatılırsa dayatılsın, hangi isim altında olursa olsun PKK ve benzeri terör örgütlerinin eline ve yönetimine asla teslim edilemez.

         Özellikle Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nın ateşi içinde kurduğu TC’nin ve Türk Milleti’nin ayrılmaz bir parçası olan, yerel halkın hizmetkârı olan belediyeler bölücü örgüt PKK’nın çıkarlarına alet edilemez.

          En önce Atatürkçüler, Türk millî Devleti’nin düşmanı olan bir terör örgütünün belediyelere hangi yöntemle olursa olsun, çökmesinin ve çöreklenmesinin asla destekçisi olamaz, özellikle 6-8 Ekim 2014 olayları sonrasında yaşananları asla unutmayarak terörle ilgileri nedeniyle atanan kayyuma karşı da çıkamaz!

          Kayyuma karşı çıkanların aklını başına toplamasının tam zamanıdır.

          Aslında Türk millî Devleti, başta Anayasa Mahkemesi olmak üzere, kanunları ve bütün kurumlarıyla içinde bulunduğumuz koşullarda bölücülere ve gericilere olduğu gibi ülkemizin baş düşmanı olan ABD emperyalizmine karşı yine başta Türk Milleti’nin en geniş birliğini sağlamak, iç cepheyi güçlü kılmak  üzere kökleri daha derin ve yıkılmaz barikatlar kurmalı, devletin temelini, milletin birliğini bozacak olan bütün eylemlere karşı yaptırımlar uygulamalı, PKK ve uzantıları başta belediyeler, kanunla kurulmuş odalar ve bütün kurumlardan temizlenmeli, HDP ve DEM Partisi derhal kapatılmalıdır!

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle