Hoşgeldiniz  

GÜNÜN GİYDİRMESİ: AK PARTİLİ GÜLTAK, 2 CEPHEYE BİRDEN FÜZE YOLLADI!

admin | 22 Temmuz 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNÜN GİYDİRMESİ: AK PARTİLİ GÜLTAK, 2 CEPHEYE BİRDEN FÜZE YOLLADI!

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ve DEM Parti’nin açık ittifakına karşı kaybeden önceki dönem Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, uzun sessizliğini bozdu. Peş peşe X üzerinden paylaşım yapan AK Partili Mustafa Gültak’ın paylaşımlarının hem parti içinde kendisine karşı oyun kuranlara hem de şimdiki Akdeniz Belediyesi’nin DEM Partili yönetimine yaptığı iddiası kulisleri salladı.

31 Mart yerel seçimlerinde Mersin’de hiçbir belediye kazanamayan AK Parti’de seçim sonuçlarının analizleri ve hesaplaşmaları devam ediyor.

MHP ile ittifakla giren AK Parti; Büyükşehir’i MHP’ye bırakmış, 12 ilçenin sadece 4’ünde aday göstermişti.

31 Mart öncesinde elinde bulundurduğu Akdeniz Belediyesi’ni de CHP ile açık ittifak yapan DEM Parti’ye kaptıran AK Parti’de seçimlerde, parti içinde de gerek Büyükşehir’de gerekse ilçe seçimlerinde muhalefete çalışan isimler olduğu iddiası yankılanıp, duruyor.

GÜLTAK, ÜSTÜ KAPALI GÖNDERMELERLE SESSİZLİĞİNİ BOZDU…

Bu iddialar sürerken, 31 Mart’ta DEM Parti-CHP ittifakına karşı kaybeden önceki dönem Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, uzun süren sessizliğini peş peşe yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla bozdu.

İLK FÜZE DEM’Lİ BELEDİYE YÖNETİMİNE… FLAŞ İDDİA…

AK Partili Gültak ilk olarak, Akdeniz’in yeni DEM’li yönetimine füze yolladı.

Belediye içinde Gültak döneminde iş başı yapan bürokrat ve işçilere mobbing yapıldığı iddialarının üstüne gelen bu paylaşımın, Akdeniz’in DEM Partili yöneticilerine yapıldığı söyleniyor.

AK Partili Gültak, “Sözde Kürtlerin partisi sözde emekçi sözde kadın hakları savunucusu, icraatta hem Kürt hem kadın kardeşlerimize mobbing yapan bir yönetim… Hiçbir zülüm karşılıksız kalmaz. Allah büyüktür…” diyerek Akdeniz Belediyesi’ndeki mobbinge gönderme yaptığı öne sürüldü.         

AK PARTİ İÇİNDEN MUHALEFETE ÇALIŞAN İSİMLERİ Mİ KAST ETTİ? BOMBA…

Yerel seçimde AK Parti içinden bazı isimlerin muhalefete çalıştığı iddia edilmişti.

MHP’nin AK Parti’ye verdiği seçim raporunda da bu iddialar yer alırken, AK Partili Gültak’tan bomba paylaşım geldi.

Gültak’ın, “Seçimlerde aday olasıya kadar etik rekabet iyidir. Ama partimiz adayını belli ettikten sonra kararı sevmesek de onun etrafında olup sanki kendimiz adaymış gibi çalışmak gerçek AK Partili olmaktır. Aksi davranışlar partiye zarar verir. Hayatımda hiç hain olmadım. Elhamdülillah…” ifadelerini kullandığı paylaşımıyla muhalefetle iş birliği yaptığı iddia edilen partili isimlere gönderme yaptığı iddia edildi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.