Hoşgeldiniz  

GÜNÜN BOMBASI: CHP’DE SEÇER VE EKİBİ “DEM’E MERSİN’İ PEŞKEŞ ÇEKTİLER” DİYEN ESKİ BAKAN İSTEMİHAN TALAY’IN PEŞİNDE… HEM MERSİN’DEN HEM PARTİ’DEN SİLECEKLER!

admin | 15 Temmuz 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNÜN BOMBASI: CHP’DE SEÇER VE EKİBİ “DEM’E MERSİN’İ PEŞKEŞ ÇEKTİLER” DİYEN ESKİ BAKAN İSTEMİHAN TALAY’IN PEŞİNDE… HEM MERSİN’DEN HEM PARTİ’DEN SİLECEKLER!

Vahap Seçer ve ekibi, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Mersin’de terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile CHP’nin yaptığı ittifakı ağır bir dille eleştiren CHP’li Eski Bakan İstemihan Talay’ın adını önce partiden sonra kentten silmek için harekete geçti. Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP İl Danışma Toplantısında DEM’le CHP ittifakını eleştiren Talay’ın adının verildiği caddeden adını silmek için Büyükşehir’in çalışma yapması gündeme geldi. Seçer’e yakın bazı sosyal medya hesaplarından da CHP içinde Talay’a karşı kamuoyu oluşturmak için düğmeye basılması dikkat çekti.

CHP’de yerel seçimlerin ardından sular yine durulmadı. Seçimleri Mersin’de kazanan Vahap Seçer ve ekibi, güttüğü intikam siyasetini hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz gün CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Mersin İl Danışma Kurulu Toplantısı”nda bomba öneri gündeme geldi.

BOMBA GELDİ: “TALAY’IN ADINI CADDEDEN SİLMEKLE İŞE BAŞLAYIN!”

CHP’nin Mersin başta olma üzere bir çok büyükşehirde terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile “Kent Uzlaşısı” adı altında yaptığı açık ittifakı Mersin özelinde yerden yere vuran eski CHP’li Bakan ve Mersin Milletvekili İstemihan Talay’ın adının partiden ve Mersin’den silinmesi gündeme getirildi.

Danışma Meclisi toplantısında bazı partililer, DEM Parti ile ittifakı ağır sözlerle eleştiren İstemihan Talay’ın, Mersin’deki en büyük caddelerinden biri olan ve isminin verildiği “İstemihan Talay Caddesi”nin adının değiştirilmesi gerektiği ve bu ismin kaldırılması için CHP’li Büyükşehir’in çalışma yapması gerektiğini konuştu.

SOSYAL MEDYADA SEÇER’E YAKIN HESAPLAR, CHP İÇİNDE KAMUOYU OLUŞTURMAYA BAŞLADI!

İstemihan Talay’ın adını ve etkinliğini partiden silmek için Seçer ve ekibinin çalışma yaptığı iddiası ise kulislerde büyün yankı uyandırdı.

Danışma Meclisinde ortaya atılan bu gündemin ardından Vahap Seçer’e yakınlığıyla bilinen bazı hesaplardan sosyal medya üzerinden kamuoyu çalışmaları da başlatıldı.

Seçer’e yakın bu hesapların, İstemihan Talay’ın adının silinmesi için yönlendirmeli paylaşımlar yaparak, İstemihan Talay adını partililer üzerinden tartışmaya açması dikkat çekti.   

TALAY, YEREL SEÇİM ÖNCESİNDE CHP-DEM İTTİFAKINI YERDEN YERE VURMUŞTU: “MERSİN’İ DEM’E PEŞKEŞ ÇEKTİLER!”

Yerel seçimler öncesinde CHP’nin özellikle terör örgütünün siyasi uzantısı DEM Parti ile kirli ittifakını yerden yere vuran İstemihan Talay, CHP’yi koltuk uğruna Akdeniz, Toroslar ve Mersin’i DEM Parti’ye peşkeş çekmekle suçlamıştı.  

21. dönem CHP Mersin Milletvekili, 1992 yılı CHP Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve 1997-2002 yılları arası Kültür Bakanı olarak görev yapan İstemihan Talay, CHP’nin kurucu değerlerinden uzaklaştığını vurgulayarak, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden önce partinin stratejisini eleştirip, ‘’Büyük Atatürk’ün kurduğu CHP’nin bugünkü yöneticilerinin koltuk uğruna Akdeniz ve Toroslar ilçelerini DEM’e peşkeş çekme kararı almaları, Mersin’i emperyalist hayallere teslim etmektir’’ demişti.

İLGİLİ HABERLER:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.