Hoşgeldiniz  

GÜNÜN BOMBA RESTİ… MHP’Lİ ÇOKGÜN’DEN CHP’Lİ ALİ UYAN’A: “BUNLAR ACI AMA GERÇEK. HATTA SAYIN UYAN SİZ DE BİR GÜN GELİN BİR KAHVEMİZİ İÇİN, SİZ DE CANLI CANLI GÖRÜN!” 

admin | 13 Eylül 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNÜN BOMBA RESTİ… MHP’Lİ ÇOKGÜN’DEN CHP’Lİ ALİ UYAN’A: “BUNLAR ACI AMA GERÇEK. HATTA SAYIN UYAN SİZ DE BİR GÜN GELİN BİR KAHVEMİZİ İÇİN, SİZ DE CANLI CANLI GÖRÜN!” 

MHP’li Meclis Üyesi İlhan Çokgün, “bürokratların telefonları sizler için sürekli açık” diyen CHP’li Ali Uyan’a bomba örnekle çıkıştı: “Bizim Tırmıl sanayimizle ilgili sıkıntımızı hala çözemedik. Daire Başkanımız maalesef altındaki müdürüne söz geçiremiyor. Bunlar acı ama gerçek!”

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında toplandı.

Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen toplantıda en dikkat çeken çıkış, MHP Büyükşehir ve Toroslar Meclis Üyesi İlhan Çokgün’den geldi. MHP’li Çokgün, “Bürokratlarımız size yardımcı olmaya hazır, bir telefon açmanız yeterli” diyen CHP’li Ali Uyan’a “Bizim Daire Başkanımız maalesef altındaki müdürüne söz geçiremiyor. Bunlar acı ama gerçek” diyerek yanıt verdi.  

ALİ UYAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE: “DAİRE BAŞKANLARINI ARAYIN, YARDIMCI OLURLAR!”

Meclis üyelerinin bazı konularda Meclis gününü beklemeden ilgili dairelere ulaşarak, sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabileceklerinden bahseden CHP’li Ali Uyan’ın bürokratlarla ilgili olarak, “Elbette ki burada bütün Meclis üyelerimizin kendilerini, vatandaşlarımızın sorunlarını, mahallelerin, tüm ilçelerin sıkıntılarını buradan anlatması kadar doğal hiçbir şey yok. Ama çözüm odaklı olması anlamında eğer ilgili birim müdürlerini, daire başkanlıklarını arasanız ve onlara bunları ifade etseniz hem sizleri bilgilendirirler hem de Meclis günlerini beklemeden o konuların buraya kadar gelmesine gerek kalmayacak ve o sorunlar çözülmüş olacak” söylediği sözlerine MHP’li Çokgün’den itiraz geldi.   

BOMBA… “DAİRE BAŞKANI DAHA ALTINDAKİ MÜDÜRE SÖZÜNÜ GEÇİREMİYOR!”

Aynı zamanda Tırmıl Sanayi Sitesi Başkanlığını da yürüten MHP’li İlhan Çokgün, “Maalesef bizim bürokratlarımıza ne ulaşabiliyoruz ne de çözüm üretebiliyoruz. Yani şimdi bürokratımız burada meclise geldiğinde cevaben her şey güllük gülistanlıkmış gibi sunuyor. Daha öncesinde bunu Ulaşım Daire Başkanı da burada, Çevre Koruma Daire Başkanı da burada, biz bunları kendilerine izah ettiğimizde mutlaka ve mutlaka bir defansla karşılaşıyoruz” dedi.

2 ay önceki meclis oturumunda Tırmıl Sanayi Sitesi’nin sinyalizasyon sorunuyla ilgili talebini ilettiğini hatırlatan İlhan Çokgün, “Biz tam 5 yıldır bunun dilekçesini veriyoruz. Ama hala bir sonuç yok. O meclisi yine siz yönetiyordunuz Sayın Uyan. Çevre Koruma Daire Başkanıyla ilgili yine bizim Tırmıl sanayimizle ilgili sıkıntımızı hala çözemedik. Bizim Daire Başkanımız maalesef altındaki müdürüne söz geçiremiyor. Bunlar acı ama gerçek. Bunu da bütün Mersin kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Hatta Sayın Uyan siz de bir gün gelin bir kahvemizi için. Siz de canlı canlı görün” diye konuştu.

CHP’Lİ UYAN HER ZAMANKİ GİBİ… “KARŞILIKLI ATIŞMAYALIM” HOOP, KONUYU KAPATTI!

En kısa zamanda Tırmıl Sanayi Sitesi’ne geleceğini söyleyen CHP’li Ali Uyan daha sonra “Bürokratlarımızın telefonları da açık. Buradan karşılıklı atışmayalım” diyerek konuyu geçiştirmesi dikkat çekti.    

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.