Hoşgeldiniz  

GÜNDEM CHP’Lİ BAŞARIR’IN GARAJI: “ULTRA LÜKS ARABALARA BİNİYOR AMA FAKİR EDEBİYATI YAPMAKTAN GERİ KALMIYOR!”

admin | 10 Nisan 2025 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNDEM CHP’Lİ BAŞARIR’IN GARAJI: “ULTRA LÜKS ARABALARA BİNİYOR AMA FAKİR EDEBİYATI YAPMAKTAN GERİ KALMIYOR!”

Ödemediği tazminat nedeniyle garajında bulunan 3 lüks araca haciz gelen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın sahip olduğu araçların değeri gündem oldu. Halk edebiyatı yapmaktan geri durmayan CHP’li Başarır’ın “normal” fiyatlı araçlara binmediği, garajındaki 3 aracın toplam bedelinin yaklaşık 34 Milyon TL olduğu öne sürüldü.

Geçtiğimiz hafta CHP RBMM Grup Başkanvekili ve Mersi Milletvekili Ali Mahir Başarır, kendisine karşı açılan hakaret davalarını kaybetmiş, mahkeme kararına rağmen 170 Bin TL’lik tazminatı ödememişti. Avukat Mustafa Doğan İnal da alacağına karşılık CHP’li Başarır’ın garajındaki 3 araca haciz koydurmuştu.

Garajında bulunan Porsche, Audi ve Mercedes’i hacizden kurtarmak için CHP’li Ali Mahir Başarır’ın icra bedelini CHP ödemişti.

Her fırsatta “Fakir edebiyatı” yapmaktan geri durmayan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın garajındaki lüks araçlar gündemden düşmüyor.

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi’nin Yazarı Ersin Ramoğlu, bugünkü köşe yazısında CHP’li Başarır’ın garajındaki araçların piyasa bedeline dikkat çekti.

“ARAÇLARIN HEPSİ ULTRA LÜKS”

Ramoğlu, “Bunlar parayı cebinden ödemez, partiye yıkar. Aynısını CHP’li Ali Mahir Başarır yaptı.

CHP’nin tetikçisi Başarır’ın milyarlık garajında Mercedes, Audi ve Porsche’si var. Halkın adamına bakın hele… Garajda bir tane bile alt gelir grubunu temsilen aracı yok! Hepsi ultra lüks… Arabalarını nasıl edindiğini bilmiyorum. Ama bir avukat arkadaşının internetteki paylaşımı bize bu konuda fikir vermiyor değil tabii” dedi.

RAMOĞLU, ARAÇLARIN PİYASA DEĞERİNİ TEK TEK YAZDI… EN UCUZU AUDİ O DA 5 MİLYON 800 BİN TL!

CHP’li Ali Mahir Başarır’ın Avukat Mustafa Doğan İnal’a hakaret ettiğini hatırlatan Ersin Ramoğlu, bu hakaretlerinden dolayı Başarır’ın 170 Bin TL tazminat ödemesi cezası aldığını hatırlattı.

Ramoğlu, “Garajdaki lüks arabalara gelince… Herif nedense sıradan bir markaya binmiyor… Garajındaki Porsche’nin fiyatı 19.994.000… Mercedes 8 milyon lira… En ucuzu ise Audi… Onun da fiyatı 5 milyon 800 bin lira… Ultra lüks arabalara biniyor ama fukara edebiyatı yapmadan geri kalmıyor. Ali Mahir Efendi 170 bin lira tutarındaki tazminatı yatırmayınca garajındaki Porsche’ye haciz geldi. Porsche’yi kurtarmanın derdine düşen CHP’li Başarır tazminat tutarını CHP’nin hesabından ödedi…

Grup Başkanvekili kaybettiği tazminatı partiye ödedir de Özgür Özel ödetmez mi?” diye yazdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle