Hoşgeldiniz  

GÜNAYDIN… MERSİN’DEKİ SIĞINMACILAR İÇİN İKTİDAR ORTAĞI MHP BİLE DAYANAMADI: “MERSİN HALKI SOSYOLOJİK VE EKONOMİK AÇIDAN HUZURSUZ!”

admin | 25 Haziran 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, TBMM’de gündem dışı söz alarak sığınmacı meselesi ile ilgili konuştu: “Mersin’de neredeyse 300 bin sığınmacı var, 7 kişiden biri sığınmacı. Mersin halkı, sosyolojik ve ekonomik açıdan huzursuz. Kendini güvende hissetmiyor.”

Mersin’de nüfusları her geçen gün artan sığınmacılarla ilgili MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal’dan da TBMM’de tepki geldi.

“MERSİN HALKI KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMİYOR!”

Genel Kurul’da konuşan MHP’li Uysal, “Sığınmacı meselesi, vekili olduğum Mersin’i de yakından ilgilendiren ve çözüm bekleyen çok önemli bir konudur. Mersin’de neredeyse 300 bin sığınmacı var, 7 kişiden biri sığınmacı. Mersin halkı, sosyolojik ve ekonomik açıdan huzursuz. Kendini güvende hissetmiyor” diye konuştu.

Sığınmacıların gönüllü, güvenli ve onurlu geri dönüşlerinin en kısa sürede sağlanması gerektiğini söyleyen MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, “Geri kabul anlaşması son bulmalıdır. Sığınmacılar ve göç konusunda partimin görüşü, milletimle aynıdır. Uluslararası çözüm ortaklarıyla birlikte en sağlıklı ve hızlı biçimde sığınmacıların ülkelerine dönmelerini organize etmeliyiz. Çünkü; aziz milletimiz, misafirperverliğini en iyi şekilde yerine getirmiştir” dedi.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

GÜNAYDIN… MERSİN’DEKİ SIĞINMACILAR İÇİN İKTİDAR ORTAĞI MHP BİLE DAYANAMADI: “MERSİN HALKI SOSYOLOJİK VE EKONOMİK AÇIDAN HUZURSUZ!” için 2 Yorum

  1. Bir esnaf dedi ki:

    Yeni mi farkettiniz Levent Efendi? Suriyeliler kentimizi her yönden bitirdi.Vergisiz işyeri açmalar, sınırsız hastane muayeneleri, yardımlar vb birçok husus .Son seçimi sadece emekliye bağlamak aptallıktır.Sığınmacı sorunu sizlerin iktidarında olmuştur.Milliyetciler eliyle ülke işgal edildi

  2. Güngör dedi ki:

    İçinizde en kral ÜMİT ÖZDAĞ boş yapmayın sevgili sarayın yancıları

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle