Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… KARISI TARAFINDAN BASILDIĞI İDDİA EDİLEN CHP’Lİ TUNCER “BOŞANDIKLARINI” AÇIKLADI: “İDDİALAR ASILSIZ, DAVA AÇACAĞIM!”

admin | 18 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

FLAŞ GELİŞME… KARISI TARAFINDAN BASILDIĞI İDDİA EDİLEN CHP’Lİ TUNCER “BOŞANDIKLARINI” AÇIKLADI: “İDDİALAR ASILSIZ, DAVA AÇACAĞIM!”

CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in, kendi evinde evli belediye personeli E.Ö ile karısı tarafından uygunsuz şekilde basıldığı, iddia edilmişti. Haberin bomba etkisi yaratması üzerine CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, önce iddiaları yalanladı ardından haberi yapan Mersin İz Haber İmtiyaz Sahibi Ali Ekber Şen hakkında isim vermeden ağır ithamlar içeren metni basına servis etti.

Günlerdir Mersin siyasi kulislerinde konuşulan CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile ilgili iddiayı Mersin İz Haber’den Ali Ekber Şen haberleştirmişti. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in evinde personeliyle basıldığı iddiasını haberleştiren Gazeteci Ali Ekber Şen, Tuncer’in eşinden boşandığını ise eşinin avukatıyla görüşerek doğrulatmıştı.

Haberin büyük yankı uyandırmasının ardından CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’den habere ilişkin açıklama geldi. Haberi yapan gazeteciye yüklenen Tuncer, boşanmayı doğrularken boşanmaya sebep olduğu iddia edilen olayları ise yalanladı.

CHP’li Tuncer, haberi yapan Gazeteci Ali Ekber Şen’e de ağır ifadelerle yüklendi.

İDDİALARI REDDETTİ, “İFTİRA” DEDİ

Özel hayatı ve ailesi hakkında yalan ve provokatif haberler yapıldığını öne süren CHP’li Ahmet Serkan Tuncer, “Öncelikle şunu açıkça belirtmek isterim ki, eşimle anlaşmalı olarak medeni bir şekilde boşandık. Ancak bu süreç sonrası ortaya atılan iddialar akla ve mantığa sığmayan iftiralardır” dedi.

İddialar hakkında her türlü hukuki hakkını kullanacağını söyleyen CHP’li Tuncer, haberi yapan Mersin İz Haber İmtiyaz Sahibi Gazeteci Ali Ekber Şen’e de isim vermeden yüklendi.

“BAHSİ GEÇEN ŞAHIS BENİ ARAYARAK GÖRÜŞMEK İSTEDİ!”

CHP’li Tuncer şöyle devam etti:

“Yalan haberlerle kişisel çıkarlarını tatmin etmeye çalışan ve kendilerini “basın mensubu” olarak tanımlayan kişiler, basın camiasının yüz karasıdır. Gazetecilik adı altında etik dışı davranarak halkı yanıltmaya çalışanlar, basın özgürlüğünü ve meslek ahlakını hiçe saymaktadır. Bahsi geçen şahıs haber yapılmadan önce beni arayarak görüşmek istedi, makamıma çağırdım ancak dışarıda özel görüşmek istediğini belirtti.

Ayrıca belirtmek isterim ki; bahse konu olan iftira haberlerinde adı geçen avukat haberi yapan şahıslar hakkında asılsız iddialar olarak suç duyurusunda bulundu.

Hakkımızda yapılan tüm iftira ve yalan dolu haberlerle ilgili süreci yakından takip edeceğiz. Bu karalama kampanyasının ne kadar asılsız ve maksatlı olduğunu ortaya koyacağız. Belediye olarak iyi işler yapmaya devam ederken, bu tür haksız saldırıların bizi yolumuzdan döndürmesine asla izin vermeyeceğiz.”

BAKMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… KARISI TARAFINDAN BASILDIĞI İDDİA EDİLEN CHP’Lİ TUNCER “BOŞANDIKLARINI” AÇIKLADI: “İDDİALAR ASILSIZ, DAVA AÇACAĞIM!” için 1 yorum

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.