Hoşgeldiniz  

DOKTORA ŞİDDET DURMUYOR: RAPOR VERMEYEN DOKTORA BIÇAKLA TEHDİT!

admin | 08 Eylül 2024 | Genel, Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DOKTORA ŞİDDET DURMUYOR: RAPOR VERMEYEN DOKTORA BIÇAKLA TEHDİT!

Toroslar’da Ay Işığı Aile Sağlığı Merkezi’nde usulsüz rapor istediği öne sürülen şahıs tarafından bıçakla tehdit edilen doktor, aile sağlığı merkezinden kaçarak kurtuldu. Bıçakla tehdit edilen doktorun, şahıstan şikayetçi olduğu ve soruşturmanın başladığı bildirildi.

Sağlıkta şiddet durmuyor. Son yaşanan olayda doktor aile sağlığı merkezinden kaçarak, kendisini kurtarırken, doktorun Emniyet’te kendisini bıçakla tehdit eden şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Olay Toroslar’da faaliyet gösteren Toroslar Ay Işığı Aile Sağlığı Merkezi’nde meydana geldi. Kendisinden usulsüz rapor isteyen şahsın isteğini reddeden dokto, bir anda bıçakla tehdit edildi. Aile sağlığı merkezindeki odasından kaçarak kurtulan doktor, daha sonra Emniyet’e giderek şahıstan şikayetçi oldu ve soruşturma başladı.

TABİP ODASI’NDAN AÇIKLAMA: “HUKUKİ SÜRECİ BİZ TAKİP EDECEĞİZ!”

Bıçakla tehdit olayından sonra Mersin Tabip Odasından açıklama geldi.

Meslektaşlarının bir hasta tarafından bıçakla tehdit edildiği ifade edilen açıklamada, “Hastanın usulsüz rapor istemini reddeden meslektaşımız ASM’de muayene odasında bıçak ile tehdit edilmiş ve polikliniği terk ederek yaralanmaktan veya daha kötü bir olaydan kurtulmuştur. Şikayette bulunan ve ifadesi alınan meslektaşımıza geçmiş olsun diyoruz. Oda avukatımız aracılığıyla kendisine hukuki destek sunulacak ve süreç Oda’mız tarafından takip edilecektir. Bu olay üzerine yetkililere tekrar hatırlatıyoruz; TTB’nin, Türk Ceza Kanununa ek madde önerisi olan “Sağlıkta Şiddet Yasa Tasarısı” bir an önce kabul edilmeli ve sağlıkta şiddet ile daha etkili mücadele edilmelidir” denildi.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.