Hoşgeldiniz  

DEM MONTESİ CHP’Lİ YILDIZ’IN KAMUOYUNDAN SAKLADIĞI TOROSLAR MECLİSİ CANLI YAYINLANMAYA BAŞLANDI: DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN GERİ ADIM ATTI…

admin | 04 Eylül 2024 | Dünya, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEM MONTESİ CHP’Lİ YILDIZ’IN KAMUOYUNDAN SAKLADIĞI TOROSLAR MECLİSİ CANLI YAYINLANMAYA BAŞLANDI: DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN GERİ ADIM ATTI…

Toroslar Belediye Meclisi ne sosyal medyadan ne de yerel kanallardan canlı yayınlanmıyordu. Geçtiğimiz ay gerçekleşen oturumda bu duruma tepki gösteren MHP’li Meclis Üyesi İlhan Çokgün, meclis oturumlarının canlı yayınlanmasını talep etmişti. Meclis oturumlarını canlı vermeye yanaşmayan DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, tepkilere dayanamadı ve geri adım attı. Artık Toroslar Belediye Meclisi de kamuoyunca yerel kanallardan canlı takip edilmeye başlandı.

CHP’nin hain terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM Parti ile açık ittifakı sonucunda Toroslar Belediye yönetimi, CHP-DEM Parti ittifakına geçmişti.

DEM Parti’nin talep etmesiyle CHP tarafından aday gösterilen Abdurrahman Yıldız, göreve geldikten sonra ilk oturum dışında hiçbir belediye meclisini ne yerel kanallardan ne de belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanmasını istememişti.

MHP’Lİ ÇOKGÜN: “4 MECLİS OLDU, GEREKİRSE PARASINI BİZ VERELİM!”

Meclis oturumlarının canlı yayınlanmayarak, Toroslar kamuoyundan gizlenmesi büyük tepki çekmişti.    

Ağustos ayı oturumunda konuşan MHP’li Meclis Üyesi İlhan Çokgün, Toroslar Belediyesi’nin meclis oturumlarını canlı vermediğini söyleyerek tepki göstermişti. CHP’li Başkan Yardımcısı Hasan Özalp Önal, ısrarla belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlandığını savunmuş ancak meclis oturumlarının hiçbir yerde canlı yayınlanmadığı ortaya çıkmıştı.   

CHP’li Önal’a tepki gösteren MHP’li Çokgün, “Bu arada canlı yayın falan yok Hasan Bey. Canlı yayın yapsanız biz de her şeye vakıf oluruz. 350 bin Toroslar’da yaşayan vatandaşımız izleyemiyor bunu. Bir an önce çözümü bulalım, 4 meclis oldu. Gerekirse ücretini biz verelim ama vatandaşımız da burada ne yaşandığını görsün” dedi.  

MHP’Lİ ÇOKGÜN’DEN DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ YILDIZ’A TEPKİ: “İŞİNİZE GELENİ YAYINLIYORSUNUZ, BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ!”

Toroslar Belediye Meclisi’ni den canlı yayın yapmayarak, şeffaf yönetim sözünü de rafa kaldıran DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın da canlı yayının sosyal medya sayfalarından yayınlandığını söyleyerek, olmayan yayınları savunması tepkileri daha da büyütmüştü. Yıldız’a yanıt veren İlhan Çokgün, “Başkan, arkadaşlarımız işiniz geleni yayınlıyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Birbirimizle iddialaşmamızın anlamı yok ki” dedi.

AĞUSTOS’TAKİ UYARI DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ YILDIZ’A GERİ ADIM ATTIRDI: TOROSLAR BELEDİYE MECLİSİ CANLI YAYINLANMAUYA BAŞLANDI!

MHP’li İlhan Çokgün’ün bu tepkisi sonuç verdi ve DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız geri adım attı.

Toroslar Belediyesi’nin Eylül Ayı 1. Oturumu yerel kanallardan canlı verilmeye başlandı.

Önündeki mikrofonları işaret ederek MHP’li Çokgün’e dönen Yıldız, “Siz istediniz biz de tüm kanalları getirdik. Burada her şey açık açık konuşuluyor, kamuoyu bizi izliyor” dedi.

Toroslar Belediyesi’nin 6 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek olan 2. Oturumunun da canlı yayınlanacağı duyuruldu.  

BAKMADAN GEÇME…

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DEM MONTESİ CHP’Lİ YILDIZ’IN KAMUOYUNDAN SAKLADIĞI TOROSLAR MECLİSİ CANLI YAYINLANMAYA BAŞLANDI: DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN GERİ ADIM ATTI… için 1 yorum

  1. Faysal dedi ki:

    Sizin döneminizde niye yayınlamadınız ölürüm Türkiyem sevgili Mhp li meclis üyesi

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.