Hoşgeldiniz  

CUMHURİYET İLKOKULU, SLOVEN VE YUNAN EĞİTİMCİLERLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜ PROJEYİ TAMAMLADI

admin | 31 Mayıs 2024 | Eğitim, Genel A- A+

CUMHURİYET İLKOKULU, SLOVEN VE YUNAN EĞİTİMCİLERLE BİRLİKTE YÜRÜTTÜĞÜ PROJEYİ TAMAMLADI

Yenişehir Cumhuriyet İlkokulu Erasmus Projeleri kapsamında Slovenya, Yunanistan ve Türkiye ortaklığı ile birlikte yürüttükleri “Our School Has Love No Vıolence” isimli “KA210-SCH – Small-scale partnerships in school education” projesini başarıyla tamamladı.

Türkiye adına Mersin Yenişehir Cumhuriyet İlkokulu, Slovenya ve Yunanistan’la birlikte yürüttüğü “Our School Has Love No Vıolence” isimli “KA210-SCH – Small-scale partnerships in school education” projesini başarıyla tamamlandı.

Yeni, yenilikçi veya ortak müfredat veya dersler oluşturmak, Engelliler, Erken çocukluk eğitimi ve bakımı, Yüksek kaliteli erken çocukluk eğitim ve bakım sistemlerinin geliştirilmesi, Öğretmenleri, okul liderlerini ve diğer öğretmenlik mesleklerini desteklemek, Öğrenme dezavantajlarıyla, okulu erken bırakmayla ve temel becerilerdeki düşük yeterlilikle mücadele etmek amacıyla yürütülen proje kapsamında Slovenya, Yunanistan ve Türkiye’de örnek uygulamalar, ülkeleri ziyaret edilerek yerinde görüldü ve iyi uygulamalar birbirleri ile paylaşıldı.

Proje kapsamında Mersin’e gelen Sloven ve Yunan eğitimciler, Mersin’i de gezme imkanı yakaladı. Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı projenin tamamlanmasıyla yabancı eğiti,mciler ülkelerine döndü.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.