Hoşgeldiniz  

CHP SİLİFKE KARIŞTI: YÖNETİMDEN 12 KİŞİ, İLÇE BAŞKANINI BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ!

admin | 11 Ağustos 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

CHP SİLİFKE KARIŞTI: YÖNETİMDEN 12 KİŞİ, İLÇE BAŞKANINI BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ!

CHP’li Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, belediye şirketine CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz’ı atayınca, yönetimden 12 kişi zehir zemberek açıklamayla ilçe parti yöneticiliğinden istifa etti.

31 Mart yerel seçimlerinden sonra CHP’nin kazandığı ilçelerden olan Silifke’de CHP’li Başkan Mustafa Turgut’un yeni kararı kendi partililerini ayaklandırdı.

Daha önce göreve gelir gelmez, önceki dönemde işe alınan çok sayıda işçiyi işten çıkartan Turgut, meydana dikili olan Ay-Yıldız anıtını sökerek ormanlık alana atmasıyla tüm Türkiye’nin tepkisini çekmişti.  

Belediye şirket iştiraklerinden Silifke Ticaret Turizm Sanayi A.Ş’nin yönetim kuruluna CHP’li Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un kuzeni Ersin Selvi atanmış, Selvi’nin şirket müdürlüğüne getirildiği öğrenilmişti.

CHP’li Turgut tepki çeken uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, Belediye Başkanı Turgut’un talimatıyla belediye şirket iştirakine yönetim kurulu üyesi olarak atandı.

Bu atamanın ardından CHP Silifke İlçe yönetiminden tepki gecikmedi. Atamaya tepki gösteren CHP Silifke İlçe Yönetiminden 12 kişi yönetimden istifa etti. CHP Silifke İlçe Yöneticisi Yalçın Menteş, Ülker Zil, Ali Barbaros, Aynur Sapmaz, Burcu Çınar Kırışık, Eda Naz Özdemir, Filiz Soykan, Leyla Topcu, Mehmet Akış, Mehmet Ali Bilir, Necdet Özkürkçü ve Taylan Bilgen zehir zemberek açıklamayla partideki görevlerinden istifa etti.

İLÇE YÖNETİMİ AYLARDIR TOPLANTI YAPMAMIŞ!

Yapılan açıklamada, “Parti tüzel kişiliğini herkesten ve her şeyden üstün tutmakla yükümlü olan CHP Silifke İlçe Başkanı Zarif Korkmaz, bu süreçte, görev ve sorumluluklarını yerine getirmekten uzak bir tutum içine girmiş, kişisel menfaatlerini gözetmiş, asıl görevinin partiye hizmet etmek olduğunu unutmuş, Genel Merkezimizin hassasiyetle üzerinde durduğu bir kurala aykırı hareket ederek,

Silifke Belediyesi’ne ait şirkette yönetici olarak atanmış, aylardır ilçe yönetim kurulu toplantısı yapmamış ve yönetim kurulu ile hiçbir bilgi paylaşmayarak yönetimi aylardır yok saymıştır. Bu konularda halkımızdan ve partililerimizden gelen yoğun eleştirilere cevap veremeyecek duruma gelen bizler, ilçe başkanının yanlışlarına ortak olmamak adına, partimizin daha fazla yıpranmaması ve iktidar yolunda daha sağlıklı yol alabilmesi için, kongrede bizleri seçen delegelerimize, halkımıza ve partimize karşı sorumluluğumuz gereğince; 12 yönetim Kurulu üyesi olarak yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyoruz” denildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

CHP SİLİFKE KARIŞTI: YÖNETİMDEN 12 KİŞİ, İLÇE BAŞKANINI BOMBALAYARAK İSTİFA ETTİ! için 1 yorum

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.