Hoşgeldiniz  

BOMBA İDDİA… “DEM PARTİ, HAKKINDA SORUŞTURMA OLAN KİŞİLERİ BİLEREK ADAY GÖSTERDİ!” VE BOMBANIN DEVAMI: SIRADA VAN, AKDENİZ VE SUR VAR!

admin | 22 Haziran 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Hakkâri Belediyesi’ne terör bağlantısı nedeniyle kayyum atanmıştı. DEM Partili 27 Belediye Başkanı hakkında daha terör soruşturması yürütüldüğü iddiaları yüksek sesle dillendirilirken, AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, kayyum atamalarının devam edebileceğini öne sürdü. DEM Parti’nin kazandığı Akdeniz Belediyesi’ne de kayyum atanma ihtimali bir kez daha gündeme geldi.  

31 Mart yerel seçimlerinin ardından DEM Parti’nin kazandığı belediyelerle ilgili terör bağlantıları nedeniyle ilk kayyum kararı Hakkâri Belediyesi için uygulanırken AK Parti’den konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, DEM Parti’nin seçimlerde 30 civarında ceza alma şüphesi olan aday çıkardığını belirterek Hakkâri’den sonra başka belediyelere de kayyum atanma ihtimalini ortaya attı.

“CEZA ALMA İHTİMALİ OLAN KİŞİLERİ BİLEREK ADAY GÖSTERDİLER”

AK Partili İpek, Meclis’te “DEM Parti tarafından yaklaşık 30 kriminal ceza alma ihtimali olan kişi aday gösterilmiştir” sözlerini sarf etti. İpek, DEM Parti’nin hakkında soruşturma ve dava bulunan kişileri bilerek aday gösterdiğini ve amaçlarının kaos çıkarmak olduğunu öne sürdü.

27 DEM’Lİ BAŞKAN HAKKINDA TERÖR SORUŞTURMASININ YÜRÜTÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ…

Gazeteci Nedim Şener, seçimlerden hemen sonra aralarında Akdeniz Belediye Başkanı DEM Partili Hoşyar Sarıyıldız’ın da bulunduğu 27 Belediye Başkanı hakkında terör soruşturmasının yürütüldüğünü öne sürmüştü.

Şener’in bu yazısının mürekkebi kurumadan bir başka Gazeteci Zafer Şahin, katıldığı bir yayında “Buradan ihbarda bulunuyorum: Diyarbakır’dan Akdeniz Belediyesi’ne gönderilen 3 KCK Üyesi kişi, önceki dönem bürokratlarını görevden aldı. Bunları dağ kadrosu gönderdi” diyerek DEM Partili Akdeniz Belediyesi’nin terör örgütü bağlantısına dikkat çekti.

BOMBANIN BÜYÜĞÜ GELDİ: “SARIYILDIZ, ARSLAN VE 7 DEM’Lİ MECLİS ÜYESİ…”

Bu tartışmalar sürerken, son bomba BETİMAR Araştırma Şirketi’nin Başkanı Gürkan Duman’dan geldi. Duman, “Akdeniz’de DEM Partili Belediye Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız hakkında yürütülen bir terör soruşturması var. Yine diğer Eş Başkan Nuriye Arslan’ın oğlunun PKK’lı olduğu ve Güney Ege’de güvenlik güçleriyle yaşanan çatışmada öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Kayyum ataması şu yüzden Akdeniz Belediyesi’nde olabilir; 7 DEM Partili Meclis Üyesi hakkında da devam eden örgüt üyeliği davaları var. Meclisten bu yüzden seçtirmezler, bunun yerine kayyum atanabilir” açıklaması yaptı.

RAMOĞLU: “SIRADA VAN, AKDENİZ, SUR VE TATVAN VAR”

Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu’ndan da Akdeniz Belediyesi’ne kayyum atanması ile ilgili flaş iddia geldi. Ramoğlu, Akdeniz Belediyesi’ne de kayyum sinyali çaktı.

Ramoğlu, “Kayyum geliyor kayyum. Su uyur düşman uyumaz. İsim isim kim neyi hakkettiyse devlet onlara onu yaşatacak! Tuzak kuranların tuzakları başlarına geçirilecek. Nokta! Burası muz cumhuriyeti değil,2 bin 200 yıllık devlet geleneği olan Türkiye. Önce Hakkari kayyuma teslim edildi sırada Van, Mersin’in Akdeniz ilçesi ile Diyarbakır’ın Sur ilçesi ve Bitlis’in DEM’li Tatvan belediyeleri var… Devlet baba sabırla DEMPKK’lı belediyeleri izliyor… Onlara kayyum gelmesi an meselesi.. PKK’nın DEM’lileri; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İstiklal Marşımıza yönelik hakaretleri ayyuka çıktı. Belediye çalışanlarını işten attılar, yerlerine terör sabıkalılarını aldılar.

Öncekiler gibi bunlar da Kandil’e çalışıyor! CHP PKK’lı teröristlere toz kondurmuyor! Ama devlet CHP’li başkanları da izliyor. Oralara da her an kayyum atanabilir! Çünkü onlar belediyeyi babasının çiftliği sanıyor…Adamlar belediyeleri örgütlerin arka bahçesi yaptı. Belediyeleri zenginleşme aracı olarak kullanıyor. DEM Parti kriminal kişileri başkan ve meclis üyesi yaptı. Kısacası karga nasıl ki şey yemekten vazgeçmezse bunlarda PKK’dan vazgeçmiyor” diye yazdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle