Hoşgeldiniz  

BOMBA… CHP’Lİ BAŞARIR’A RANT SUÇLAMASI: MEZİTLİ’DE YAPILAN KAT ARTIŞLARI MECLİS’TE KONUŞULDU!

admin | 04 Temmuz 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BOMBA… CHP’Lİ BAŞARIR’A RANT SUÇLAMASI: MEZİTLİ’DE YAPILAN KAT ARTIŞLARI MECLİS’TE KONUŞULDU!

Mezitli’de son yapılan kat artışı ve Kale Mahallesi’nin imara açılması konuları TBMM’de gündeme geldi. TBMM’de konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP’li Ali Mahir Başarır’a Mezitli ile ilgili bomba sorular sordu: “Mezitli konusu ile Ali Mahir Başarır, bu aralar çok ilgileniyor. Kendi danışmanını, özel kalem olarak oraya gönderiyor. Oranın bütün rant işlerine baktığı için önce bu konulara cevap vermesi gerekiyor diye düşünüyorum.”

TBMM’de Mezitli’de yapılan son kat artışlarıyla ilgili bomba iddialar gündeme geldi. AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a yönelttiği Mezitli ile ilgili sorulara yanıt alamadı.  

AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Meclis’te yaptığı konuşmasında CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır’a sert tepki gösterdi.

Osman Gökçek konuşmasında, “Mezitli konusu ile Ali Mahir Başarır, bu aralar çok ilgileniyor. Kendi danışmanını, özel kalem olarak oraya gönderiyor. Oranın bütün rant işlerine baktığı için önce bu konulara cevap vermesi gerekiyor diye düşünüyorum” dedi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MEZİTLİ’DEKİ KAT ARTIŞINI ONAYLAYACAK MI? BOMBA SORU…

Gökçek şöyle devam etti:

“Ali Mahir’in hangi işlere bulaştığını, bu işlerin içinde nasıl parmağının olduğunu az çok sizlerde biliyorsunuz. Ben sizin bildiğinizi inanarak değil, bilerek söylüyorum ana bu bilgimi buradan paylaşamam. Çünkü, bilginin bende kalması lazım.

Ali Mahir, o yüzden Mezitli’de en son yapılan kat artışları ile ilgili ne alakan var? Mersin Belediyesi bu işi onaylayacak mı? Hadi gel bu işin onaylanmasına engel olalım. Kale Mahallesi’ni imara açmak için oradaki konularla ilgileniyor musun ilgilenmiyor musun?

Bu konuların önüne geçeceğine söz veriyor musun? Gel bunları da konuşalım. Bunun neticesinde de senin de bu meselelerin temize çıkmış olur, rahat etmiş olursun diye düşünüyorum.”.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.