Hoşgeldiniz  

BOMBA… BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI SONRASI MHP’DE ÜYELER İSTİFAYA BAŞLADI! MERSİN’DEN DE İSTİFALAR VAR!

admin | 23 Ekim 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BOMBA… BAHÇELİ’NİN AÇIKLAMASI SONRASI MHP’DE ÜYELER İSTİFAYA BAŞLADI! MERSİN’DEN DE İSTİFALAR VAR!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan ile ilgili söyledikleri sonrasında binlerce üye istifa ederken, Mersin’den de çok sayıda MHP’li üye partisinden istifa etti. Bazı üyeler tepkilerini sosyal medya üzerinden duyurdu.

MHP Grup Toplantısı’nda Meclis kürsüsünden yaptığı açıklamayla büyük ses getiren MHP lideri Devlet Bahçeli’nin terörist başı Öcalan’a çağrısı ve yaptığı çıkış son zamanların en dikkat çeken açıklaması olmuştu. Siyasi partilerden ve sosyal medyadan Bahçeli’nin bu çıkışına yorumlar peş peşe gelirken tepkiler de çığ gibi büyüdü. MHP içinde de Bahçeli’nin Öcalan çıkışı sonrası işlerin karıştığı ve istifalar yaşandı. Sosyal medya hesaplarından istifa açıklamaları yapan MHP’li üyeler, MHP üyeliğinden istifa ediyor.

ŞEHİT, GAZİ AİLELERİ VE TÜM KAMU ÇALIŞANLARI DOĞRUDAN BAHÇELİ’YE İSTİFA ÇAĞRISI YAPTI!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye en sert tepki Şehit, Gazi Aileleri ve Tüm Kamu Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu’ndan geldi. Hüseyinoğlu doğrudan Bahçeli’ye istifa çağrısı yaptı.

Yaşar Hüseyinoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM’de DEM Grup Toplantısı’nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” şeklindeki devletimizi ve milletimizi terörle mücadelede acizmiş gibi gösteren ve bebek katili terörist başına özgürlük çağrısı anlamına gelen bu açıklamaları akıl tutulmasıdır ve asla kabul edilemezdir. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Aziz Türk Milletinin terörü durdurmak için bebek katili terörist başının desteğine ihtiyacı yoktur. Terörist başını Gazi Meclisimize çağırmak ve ondan medet ummak; gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde olmaktır ve aziz Şehitlerimize, kahraman Gazilerimize ve onların saygıdeğer ailelerine hakarettir. Devlet Bahçeli ivedilikle Şehitlerimizden, Gazilerimizden ve Aziz Türk Milletinden özür dilemeli ve istifa etmelidir. Şehit, Gazi Aileleri ve Tüm Kamu Çalışanları Sendikası olarak Devlet Bahçeli’yi kınıyor ve istifaya davet ediyoruz” dedi.

MERSİN’DEN DE ÜYE İSTİFALARI VAR!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması sonrasında MHP Mersin’den de üyeler istifa etmeye başladı.

Mersin’de MHP’den istifa eden üyeler, sosyal medya üzerinden istifalarını duyurdu.

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.