Hoşgeldiniz  

BEKLENEN GELİŞME: AK PARTİ’DE 2. ADAY ÇEKİLDİ…

admin | 20 Ekim 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BEKLENEN GELİŞME: AK PARTİ’DE 2. ADAY ÇEKİLDİ…

AK Parti’nin bugün yapılan Tarsus İlçe kongresi öncesinde mevcut ilçe başkanının karşısına aday olarak çıkacağını açıklayan Bülent Göçmen, gece yapılan görüşmenin ardından adaylıktan çekildi.

AK Parti Tarsus İlçe Kongresi’nde 2 aday beklenirken, tek adayla kongre gerçekleşti.

Mevcut İlçe Başkanı Abdurrahman Altınsucu’nun karşısına aday olarak çıkacağını kamuoyuna duyuran Bülent Göçmen’e AK Parti Genel Merkezi müsaade etmedi.

BAKMADAN GEÇME:

Dün gece yapılan görüşmenin ardından Göçmen, adaylıktan çekildiğini duyurdu. Böylelikle AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığı seçimlerine mevcut ilçe başkanı Abdurrahman Altınsucu tek aday olarak girdi.

Daha önce il ve ilçe kongrelerinde Genel Merkezin onay verdiği isim dışında başka bir ismin aday çıkmaması için AK Parti’de kongre öncesine kadar diğer adayla son görüşmeler yapılıyordu. Bu görüşmelerin ardından Genel Merkez’den onay almayan aday parti tabanının karşısına aday olarak çıkmıyordu.

SANSASYONEL DEMİŞTİ: AK PARTİ 2 ADAY İŞİNİ SEVMEZ…

Son görüşmeyi Bülent Göçmen doğruladı.

Adaylıktan çekildiğini duyuran Göçmen, “Genel merkezimizle yaptığımız istişareler neticesinde kardeşliğimizin, birliğimizin ve kıymetli partimizin zarar görmemesi için Adalet ve Kalkınma Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı için yapmış olduğum adaylığımdan çekildiğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm” dedi.   

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.