Hoşgeldiniz  

AK PARTİ’DEN YENİŞEHİR’E İSTİFADAN 11 GÜN SONRAYA ATAMA… İLÇE KONGRELERİNE 12 GÜN KALDI!

admin | 30 Eylül 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

AK PARTİ’DEN YENİŞEHİR’E İSTİFADAN 11 GÜN SONRAYA ATAMA… İLÇE KONGRELERİNE 12 GÜN KALDI!

Yerel seçimlerde beklediği sonuçları alamayan, Mersin’de de adeta sandıklara gömülen AK Parti’de değişim kararı alınmıştı. 3 ilçe başkanını değiştiren AK Parti’de 11 gün önce istifasını veren Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi’nin yerine yeni atamayı yaptı. Selvi’nin yerine Yenişehir İlçe Başkanı olarak İrfan Karataş’ın atandığı bildirildi.

31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye genelinde hayal kırıklığı yaşayan AK Parti’de Genel Merkez teşkilatlarda revizyon kararı almıştı.

Mersin’de de hiç belediye kazanamayan AK Parti’de değişim yapılıp, yapılmayacağı merakla bekleniyordu. İlk olarak Mezitli, Mut ve Erdemli’de İlçe Başkanlarını yenileyen AK Parti, ilçe kongreleri kararını aldığı 12 Ekim’e sayılı günler kala Yenişehir’de de değişime gitti.

Genel Merkez’in istifasını istediği AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Selvi, 19 Eylül’de istifasını vermişti. 11 gündür ilçe başkanı ataması yapılmayan Yenişehir için bugün AK Parti Genel Merkezinde son görüşmeler yapıldı. Yapılan görüşmelerin ardından Yenişehir İlçe Başkanlığına İrfan Karataş’ın atandığı bildirildi.

İlçe kongreleri öncesinde ilçelerde temayül yoklaması yapan AK Parti’nin, Mersin’in geriye kalan 9 ilçesinde nasıl bir tasarruf uygulayacağı da merakla bekleniyor.

Mersin’de hiç belediye kazanamayan AK Parti’nin İl Başkanı Adem Aldemir’in de görevden alınıp, alınmayacağı ilçe kongrelerinden sonra belli olacak.

Paylaşın:
Etiketler: , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.