Hoşgeldiniz  

ADANA VE OSMANİYE’DE İNCELEMELERDE BULUNAN İYİ PARTİ HEYETİNDE KOCAMAZ DA YER ALDI!

admin | 07 Şubat 2023 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ Parti milletvekilleriyle birlikte Adana, Hatay ve Osmaniye’de depremzedelerin talep ve ihtiyaçlarını yerinde görmek için görevlendirilen GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, yanındaki heyetle bölgede incelemelerde bulundu.

İYİ Parti Genel Merkezi, milletvekilleri ve Genel İdare Kurulu Üyelerinden oluşan heyetleri 10 ili yıkan deprem bölgelerindeki vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını tespit edip, yanlarına olmaları için görevlendirmişti.

Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin Kocamaz da Adana, Osmaniye ve Hatay’da incelemelerde bulunmak üzere genel merkez tarafından görev aldı.

Dün Adana’da incelemelerde bulunan Burhanettin Kocamaz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Yerel Yönetimler Başkanımız Prof. Dr. Metin Ergun, Adana Milletvekilimiz Mehmet Metanet Çulhaoğlu, Mersin Milletvekilimiz Zeki Hakan Sıdalı, Adana İl Başkanımız Birol Büyüköztürk ve Adana Teşkilatımızla beraber Adana’da depremde zarar gören bölgelerde incelemelerde bulunduk. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına ve tüm Milletimize sabır ve başsağlığı diliyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Bugün de beraberindeki heyetle Osmaniye’ye geçen Kocamaz, Osmaniye Cevdetiye Belediye Başkanı Mehmet Özer’i ziyaret etti. Daha sonra vatandaşlarla buluşan Burhanettin Kocamaz ve beraberindekiler, Osmaniye’de depremden etkilenen ve zarar gören yerleri ziyaret ettiler.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

KÖŞE YAZARLARI
© 2017 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle