Hoşgeldiniz  

KOCAMAZ’DAN PEŞ PEŞE BOMBALAR… 2 KEZ BÜYÜK FETÖ KUMPASI ATLATAN BURHANETTİN KOCAMAZ KONUŞTU: “RABBİM TAKSİRATLARINI AFFETMESİN!”

admin | 22 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

KOCAMAZ’DAN PEŞ PEŞE BOMBALAR… 2 KEZ BÜYÜK FETÖ KUMPASI ATLATAN BURHANETTİN KOCAMAZ KONUŞTU: “RABBİM TAKSİRATLARINI AFFETMESİN!”

Dün ölen Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milletinin düşmanı FETÖ’nün liderinin ardından Tarsus Belediyesi’nde ve Mersin Büyükşehir’de 2 büyük FETÖ kumpasını bertaraf eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz konuştu: “Rabbim taksiratlarını affetmesin!”

Dün Türkiye; Cumhuriyet, Devlet ve Millet düşmanı FETÖ terör örgütünün liderliğini yapan Fethullah Gülen’in ölümünü adet kutluyor.

FETÖ’nün mağdur ettiği insanlarsa millet düşmanı Gülen’e adeta haklı beddua ediyor.

20 yıl Tarsus Belediyesi’nde 5 yıl da Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan olarak görev yapan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, 2 büyük FETÖ kumpasına uğramış, birlikte çalıştığı mesai arkadaşları yok yere hapis yatmıştı. Davaların sonunda ise Kocamaz dahil, iftiraya uğrayan herkes, yargılamaların ardından beraat etmişti.

FETÖ kumpaslarına rağmen Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yerine getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Gülen’in ölümünün ardından yaptığı açıklamada “Ne yazık ki, Amerika tarafından korunması nedeniyle bu dünyada yaptığı ihanetin bedelini ödemeden çekip gitti! Türk Milletine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne yaptığı ihanetler ve 15 Temmuz gecesinde 252 insanımızın şehadetine neden olduğu için Rabbim taksiratlarını affetmesin! Amerika’ya uşaklık yaptığı için Allah’ın rahmeti O’na uğramasın! Rabbim taksiratını affetmesin! Vardığı yerde zebaniler O’nu rahat bırakmasın!” dedi.

KOCAMAZ, 2007’DE FETÖ İLE MÜCADELEYİ İLK BAŞLATAN İSİMLERDEN BİRİYDİ!

2007-2008 yıllarından itibaren FETÖ ile mücadeleyi başlatan isimlerden biri olarak dikkat çeken Burhanettin Kocamaz, hem Tarsus Belediyesi’nde hem de Mersin Büyükşehir’de yaşadığı FETÖ kumpaslarını anlattı.

Kocamaz, “Türkiye’de henüz mevcut Hükümetin himayesi altında ve çok büyük destekler verdiği, Devletin bütün kurumlarını ele geçirdiği hatta kozmik odaya dahi girebildiği, Ergenekon ve Balyoz kumpaslarıyla Ordumuzu itibarsızlaştırmaya çalıştığı, hatta Ordu mensuplarımızı tutuklayan savcıya o dönemin Başbakanı, şimdinin Cumhurbaşkanı tarafından zırhlı araç tahsis edildiği ayrıca da tutuklanan Subaylarla ilgili olarak dönemin Başbakan’ının bu davaların savcısı da, hakimi de benim dediği ve FETÖ’nün Televizyonlarında Ordumuzun aleyhine tefrikalar halinde haberleri yayınlandığı ve de FETÖ’nün en güçlü olduğu bir dönemde, 2007-2008 yıllarında FETÖ ile mücadeleyi  ilk başlatanlardan birisiyim!” diye konuştu.

HAKSIZ YERE YATAN KADIN BELEDİYE ÇALIŞANINA FETÖ’CÜ SAVCILARDAN ŞOK TEKLİF: “KOCAMAZ’A İFTİRA AT, SEN ÇIK!”

O dönemde FETÖ’nün görsel yayın organı olan Samanyolu ve Bugün Televizyonlarında Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhine yapılan yayınlar nedeniyle Tarsus Belediyesi’ne Zaman Gazetesi’nin girişini yasakladığını ifade eden Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta yaşadığı ilk FETÖ kumpasını şöyle anlattı:

“Tabi bu olay duyulur duyulmaz FETÖ’nün o dönemdeki Tarsus sorumluları beni ziyarete geldiler ve gazetenin benim masamın üzerinde de bulunmasını, gazeteyi de herhangi bir ücret karşılığında değil, bedava vereceklerini belirterek bu yasağın kaldırılmasını talep ettiler!

Bunun üzerinden çok geçmeden Tarsus Belediyesi’ne FETÖ’cü Polisler tarafından kumpas kuruldu! Benim telefonlarımı tam 10 yıl kesintisiz bir şekilde dinlemişler! Yapılacak bir sinek ihalesi ile ilgili olarak Belediye’yi bastılar. Şahsım üzerine kurdukları kumpasta ihaleye giren firmaların bazı yetkililerini tapelere takıldıkları nedeniyle tutukladılar!

Belediye’den başlangıçta tutuklu kimse yokken, bir gazetenin attığı manşetle ilgili olarak bir hanımefendi arkadaşımızı tutukladılar!

Bölgede, Kadın Cezaevi sadece Adana’nın Karataş İlçesinde vardı, arkadaşımız orada suçsuz yere 6 ay tutuklu kaldı, sonunda da tutukluların tümü ilk duruşma da serbest kaldı! Daha sonra da tamamı beraat etti!

Arkadaşımız cezaevinde iken Adana Adliyesi’ndeki bazı FETÖ’cü savcılar arkadaşımızı cezaevinde ziyaret ederek birkaç kez “Sen burada boş yere yatma, başkanın ismini ver, yani başkana iftira at dışarı çık!” demişler. Arkadaşımız da ‘Bu işle Başkan’ın ne alakası var ki ben O’nun ismini size vereyim. Ben, Başkana ne diye iftira atayım, bu tür bir hareket bana yakışmaz’ diyerek kendisine yapılan teklifi geri çeviriyor!”

“ALLAH’TAN BAŞKA KİMSEYE VEREMEYECEĞİMİZ HESABIMIZ YOK, TÜM ARKADAŞLARIMIZ BERAAT ETTİ!”

Emniyet içindeki aynı FETÖ’cü ekibin, FETÖ’nün hain darbe girişlimin olduğu 15 Temmuz sonrasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne de kumpas kurduğunu ifade eden Kocamaz, Tarsus’un ardından Mersin’de yaşadıklarını şöyle aktardı:

“Belediye Binasının çevresine ve odalarına böcekler koyup bizi dinlemeye almışlar ve dinlemişler! Allah’tan başka kimseye veremeyeceğimiz herhangi bir hesabımız yok!

Mersin’de yaptıkları baskın neticesinde 27 arkadaşımızı gözaltına aldılar ve bir kısmını tutukladılar ve maalesef 1 ay ile 11 ay arasında cezaevinde yatan arkadaşlarımız oldu! En sonunda tamamı beraat etti!”

“BANA DOKUNAMYIOR AMA ETRAFIMI BOŞALTARAK BANA AYAR VERMEYE ÇALIŞTILAR! ALLAH ÜLKEMİZİ VE MİLLETİMİZİ BU HAİN ÖRGÜTÜN ŞERRİNDEN KORUSUN!”

Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bu güya din hizmeti veren örgüt, hiç Allah’tan korkmadan insanlara iftira atabiliyor, bunu gelenek haline getirerek insanları cezalandırmak istiyor! Bunu da mübah sayıyor!

Bu kumpasta esas hedefleri ben iken, siyasi kimliğim nedeniyle, bana dokunamıyor ama etrafımı boşaltarak bana ayar vermeye çalışıyor! FETÖ böylesine vicdansız, böylesine imansız bir örgüt! Allah Ülkemizi ve Milletimizi bu hain örgütün şerrinden korusun! Amin.

Ben öyle inanıyorum ki, başsız kalan bu örgütte en kısa sürede bir rant ve post kavgası ile bölünmeler yaşanacak, açıkçası ABD’ye uşaklık yarışı yeniden başlayacaktır! Zira, ABD, CIA marifetiyle kapısına bağladığı ve yıllarca finanse ettiği, para yatırdığı, beyinlerini işgal ettiği bu ihanet şebekesini asla kendi haline bırakmayacak, kullanmaya devam edecektir!

Bu hain örgüte karşı uyanık olmalı ve bir daha 15 Temmuz’ları yaşamamalıyız! Son olarak diyorum ki, bize yani Türkiye’ye bulaşmasınlar da belalarını nereden bulurlarsa bulsunlar!”

BAKMADAN GEÇME:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.