Hoşgeldiniz  

GECENİN BOMBASI AZ ÖNCE GELDİ: AK PARTİ’NİN “ARALARI AÇIK” OLDUĞU SÖYLENEN MİLLETVEKİLLERİ BULUŞTU… MEVZU İL BAŞKANI KALSIN MI, GİTSİN Mİ?

admin | 21 Ekim 2024 | Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GECENİN BOMBASI AZ ÖNCE GELDİ: AK PARTİ’NİN “ARALARI AÇIK” OLDUĞU SÖYLENEN MİLLETVEKİLLERİ BULUŞTU… MEVZU İL BAŞKANI KALSIN MI, GİTSİN Mİ?

İlçe kongre sürecini yaşayan Mersin AK Parti’de flaş gelişme yaşandı. Kamuoyunda ve siyasi kulislerde araları açık olduğu dillendirilen AK Parti’nin 2 Milletvekili Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, il binasında İl Başkanı Adem Aldemir’le bir araya geldi. Toplantıda yapılacak olan il kongresinin değerlendirildiği kaydedildi.

AK Parti Mersin’de ilçe kongreleri olanca hızıyla sürerken, akşam saatlerinde flaş toplantı gerçekleşti.

Siyasi kulislerde aralarının iyi olmadığı öne sürülen ve bir araya gelmemeye özen gösteren 2 Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ve Ali Kıratlı, il binasında İl Başkanı Adem Aldemir’le birlikte toplantı yaptı.

Toplantının ardından açıklama yapan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “Mersin Milletvekillerimiz Sayın Ali Kıratlı ve Sayın Havva Sibel Söylemez İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler.

Milletvekillerimizle kongre sürecimiz kapsamında istişare ve değerlendirmelerde bulunduk” diyerek toplantıyı kamuoyuna duyurdu.

ALDEMİR, MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK Mİ İSTEDİ? FLAŞ İDDİA…

İlçe kongrelerinin ardından İl kongresini gerçekleştirecek olan AK Parti’de il başkanlığında değişim olup, olmayacağı da merakla bekleniyor.

Yerel seçimlerde Mersin genelinde adeta hezimet yaşayan AK Parti’de il başkanlığında değişim beklenirken, Adem Aldemir’in Mersin Milletvekilleri Kıratlı ve Söylemez’le bir araya gelerek destek istediği iddiası kulisleri salladı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.