Hoşgeldiniz  

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ UYARDI: “ÜLKEMİZİN DEMOGRAFİK YAPISI HER AN, HER SANİYE DEĞİŞİYOR! ÜLKEMİZİN BEKA SORUNU HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR!”

admin | 21 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

İYİ PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ UYARDI: “ÜLKEMİZİN DEMOGRAFİK YAPISI HER AN, HER SANİYE DEĞİŞİYOR! ÜLKEMİZİN BEKA SORUNU HER GEÇEN GÜN DAHA DA BÜYÜYOR!”

Ortadoğu’da İsrail’in saldırgan ve katliamcı tutumu nedeniyle son olarak Lübnanlıların da ülkeyi terk etmeye başlayarak, kendilerine Türkiye’yi rota seçmesi üzerine İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’dan uyarı geldi: “Ülkemizin demografik yapısı her an, her saniye değişiyor! Ülkemizin beka sorunu her geçen gün daha da büyüyor!”

Ortadoğu, İsrail’in katliamcı politikası yüzünden adeta yangın yeri. Bölgede yaşayan halk da yaşadığı ülkeyi terk ederek, güvenli noktalara göç etmeye başladı.  

Türkiye’ye, Lübnan’daki Suriyeli mültecilerin güney sınırına yönelme riski ve İran’daki 4 milyon Afgan sığınmacının olası bir göç dalgasıyla doğu sınırına yığılması endişesiyle karşı karşıya kaldığı iddiaları güçlenirken, Lübnanlıların da Türkiye’ye göç etmeye hazırlanmasının Anadolu’da demografik yapıyı iyice bozacağı endişelerini arttırdı.

“SÜREKLİ DEĞİŞEN GÜNDEMLER NEDENİYLE KİMSE BU BÜYÜK SORUNU KONUŞAMIYOR!”

Türkiye’nin göç dalgalarıyla büyük bir beka sorunuyla karşı karşıya kaldığını ifade eden İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Türkiye’de her dakika değişen gündemler nedeniyle kimsenin bu büyük sorunu konuşmaya fırsat bulamadığına dikkat çekti.

Burhanettin Kocamaz, “Gündemde iki konu var! Birisi İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamı Lübnan’da da sürdürmesi, diğeri bazı hastanelerde gözü dönmüş doktor ve yöneticilerin taşeronlarla birlikte oluşturduğu yeni doğan ünitelerinde bebek öldürme çetesi! Dolayısıyla hiç kimse artık ekonomik sıkıntıları ve milyonlarca kaçak ve ne idüğü belirsiz Suriyeli, Afganistanlı, Afrikalı sığınmacıları konuşmuyor! Üstelik şimdi bunlara Lübnanlılar da ekleniyor!” dedi.

Türkiye’nin demografik yapısının her saniye değiştiğine dikkat çeken Mersin Milletvekili Kocamaz, “Ülkemizin beka sorunu her geçen gün daha da büyüyor! Ama sık sık değişen gündemler yüzünden kimse bunları konuşmuyor! Çünkü bu konuları konuşmaya fırsat kalmıyor! Yani millet, cambaza bakmaya devam ediyor! Böylece maksat kendiliğinden hasıl olmuş oluyor!” diye konuştu.

“BU İŞİN ÇÖZÜMÜ SANDIKTA YANİ MİLLETİMİZDE!”

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Eskiden bu gibi konular TBMM’de uzun uzun tartışılır ve bir ortak yol bulunurdu! Şimdi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bunlara da gerek kalmadı! Artık tüm kararları bir tek kişi veriyor! Muhalefet Partileri Meclise getirse bile değişen bir şey olmuyor! Meclis çoğunluğu MHP destekli AKP’de yani Cumhur İttifakı’nda olduğundan Saray ne derse o oluyor ve bu işin çözümü yine sandığa yani Milletimize kalıyor!”

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.