Hoşgeldiniz  

GÜNÜN SKANDALI: EVİNDE PERSONELİ İLE KARISI TARAFINDAN BASILAN MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER’İ MAĞDUR EŞ, TEK CELSEDE BOŞADI!

admin | 18 Ekim 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNÜN SKANDALI: EVİNDE PERSONELİ İLE KARISI TARAFINDAN BASILAN MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER’İ MAĞDUR EŞ, TEK CELSEDE BOŞADI!

CHP Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, kendi evinde evli belediye personeli E.Ö ile basıldı. İddiaya göre 4 yıl önce evlenen 1 çocuk annesi Seçil Tuncer, suçüstü yaparak görüntüsünü çektiği Başkan Ahmet Serkan Tuncer’i tek celsede boşadı. Başkan Tuncer, belediye bünyesinde günün konusu olan skandal iddia ile ilgili konuşmaktan kaçınırken, genç kadının avukatı boşanmayı doğruladı.

Günlerdir Mersin siyasi kulislerinde konuşulan iddiayı, Mersin İz Haber’den Ali Ekber Şen haberleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in evinde personeliyle basıldığı iddiasını haberleştiren Gazeteci Ali Ekber Şen, Tuncer’in eşinden boşandığını ise eşinin avukatıyla görüşerek doğruladı.

Mezitli Belediyesi’nde günün konusu olan skandal, Mersin İz Haber’de yer alan iddiaya göre yaklaşık 1.5 ay önce Tuncer çiftinin Menderes Mahallesi’nde ki evinde yaşandı.

18 Kasım 2020’de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile çok sayıda partilinin katılım gösterdiği nikah töreni ile dönemin CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’le evlenen Seçil Tuncer, olay günü sabah saatlerinde çarşıda işleri olduğunu söyleyerek evden erken çıktı.

İddiaya göre genç kadın, çarşıda bulunduğu sırada bir ara çocuğunun sesini dinlemek üzere Başkan Ahmet Serkan Tuncer’in de bilgisi dahilinde kurduğu ses dinleme sistemini açtığı sırada değişik kadın sesi duydu. Bunun üzerine apar topar dönen Seçil Tuncer, girdiği evinde eşi Ahmet Serkan Tuncer’i, evli ve 1 çocuk annesi olduğu belirlenen belediye personeli E.Ö ile uygunsuz şekilde yakaladı.

GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKTİ

Evde gördüğü uygunsuz durum karşısında şok olan Seçil Tuncer, cep telefonu kamerası ile Başkan Ahmet Serkan Tuncer ile personeli kadının uygunsuz durumdaki görüntüsünü çektikten sonra evden hızla çıkarak çocuğunun da bulunduğu annesine gitti.

TEK CELSEDE BOŞADI

Severek evlendiği eşinin korkunç ihaneti ile sarsılan Seçil Tuncer, Avukatı Sahra Düzgün Tucel aracılığı ile boşanma davası açtı. Başkan Ahmet Serkan Tuncer ile eşi Seçil Tuncer’in de katıldığı Mersin 10’ncu Aile Mahkemesi’nde 20 Eylül’de yapılan duruşmada taraflar tek celsede boşandı. 

SAĞ KOLU KAYINBİRADERİNİ İŞTEN ATTI… İŞTEN ATILAN KAYINBİRADER ATILMAYI DOĞRULADI… BOMBA…

Bu arada, eşi tarafından belediye personeli kadınla basıldığı iddia edilen Başkan Ahmet Serkan Tuncer’in, sağ kolu olarak bilinen kayınbiraderi Buğra Baran’ı ise boşanma duruşmasının yapıldığı 20 Eylül’de işten çıkardığı ortaya çıktı.

Geçmişte CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başar’ın da yıllarca basın danışmanlığını yapan Buğra Baran, eniştesi Ahmet Tuncer’in başarılı seçim kampanyasını yürütmüştü. Başkan Tuncer, seçimden hemen sonra Özel Kalem’de görevlendirdiği Buğra Baran’ı, boşandığı gün işine son verdi.

Buğra Baran işten atıldığını doğrularken, nedeni konusunda ise açıklama yapmaktan kaçındı.

BOŞANAN EŞİN AVUKATI KONUŞTU: “PROTOKOL İMZALADILAR”

Öte yandan Ahmet Serkan Tuncer’i tek celsede boşayarak yollarını ayıran Seçil Baran’ın Avukatı Sahra Düzgün Tucel, konu ile ilgili şu açıklamada bulundu:

“Taraflar anlaşmalı olarak tek celsede boşandılar, aralarında devam eden bir dava bulunmamakta, taraflar boşanmaya konu olaylar hakkında açıklamada bulunmama noktasında protokolde karar almışlardır, boşanma anlaşmalı olarak açılmıştır, tarafların bu konudaki karşılıklı iradeleri nedeniyle başkaca açıklama yapabilmemiz mümkün değildir.”

Kaynak: Ali Ekber ŞEN/Mersin İz Haber

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.