Hoşgeldiniz  

GÜNÜN HAVADİSİ: TUNCER’İN GENEL BAŞKANA KÜFRETTİĞİNİ HABERLEŞTİREN SANSASYONEL HABER’E SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN AHMET SERKAN TUNCER’E YARGI GEREKENİ SÖYLEDİ: “HABERLEŞME HÜRRİYETİ KAPSAMINDADIR, KOVUŞTURMAYA GEREK YOKTUR!”

admin | 09 Ekim 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

GÜNÜN HAVADİSİ: TUNCER’İN GENEL BAŞKANA KÜFRETTİĞİNİ HABERLEŞTİREN SANSASYONEL HABER’E SUÇ DUYURUSUNDA BULUNAN AHMET SERKAN TUNCER’E YARGI GEREKENİ SÖYLEDİ: “HABERLEŞME HÜRRİYETİ KAPSAMINDADIR, KOVUŞTURMAYA GEREK YOKTUR!”

Bir partilisiyle yaptığı telefon görüşmesinde CHP’nin Genel Başkanı Özgür Özel ve MYK Üyelerine ağza alınmayacak küfürler eden CHP Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in ses kayıtları yerel seçim öncesinde ortalığa düşmüş ve küfürlü konuşma kamuoyunda büyük ses getirmişti. CHP Genel Başkanı ve yakın çalışma ekibine ağır küfürler eden Tuncer’in gazetecilik faaliyetini yerine getirerek, olayı haberleştiren ve kamuoyuna duyuran Sansasyonel Haber için yaptığı suç duyurusunda Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya gerek olmadığına hükmederek, Sansasyonel’i haklı buldu.

Yerel seçimlerde CHP’nin Mezitli Belediye Başkanlığına aday gösterdiği eski ilçe başkanı Ahmet Serkan Tuncer, partilisi bir kişiyle yaptığı telefon görüşmesinde önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ardından ise parti yönetimine küfürler etmişti.

OLAYIN ÖZETİ: SES KAYITLARI ORTAYA SAÇILDI, KÜFÜR EDEN ZAT, HABERİ YAZAN SÖNMEZ’E SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU!

Ses kayıtları ortaya çıkan ve CHP Genel Başkanı Özel ve parti üst yönetimine ağıza alınmayacak küfürler eden Ahmet Serkan Tuncer, ses kayıtlarına göre olayı haberleştiren Sansasyonel Haber hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

CHP’li Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Genel Başkan Özel’e küfürler ettiği ses kaydının yalan olduğunu öne sürmüştü.

MERSİN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI, HABERİN “HABERLEŞME HÜRRİYETİ KAPSAMINDA” OLDUĞUNA HÜKMETTİ!

Kayıtları ve haberi inceleyen Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan Tuncer’in suç duyurusu için karar çıktı. Gazetecilik faaliyeti yaparak ses kayıtlarında yer alan ifadeleri haberleştiren Derviş Sönmez için başlatılan soruşturma tamamlandı. Haberi yapan Sansasyonel Haber İmtiyaz Sahibi Derviş Sönmez hakkında Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verdi.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, Derviş Sönmez hakkındaki yürütülen soruşturmada, yapılan haberin Anayasal haklar kapsamındaki düşünce ve kanaat açıklama özgürlüğü, haberleşme hürriyeti kapsamında kaldığı ve Sönmez hakkında haberleşme hürriyeti kapsamında kalan eylemleri nedeniyle soruşturmaya gerek olmadığına hükmetti.   

TUNCER AĞIR HAKARETLERDE BULUNMUŞTU!

Ses kayıtlarının ortalığa düştüğü dönemde CHP Mezitli İlçe Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Serkan Tuncer’in, Genel Başkan Özgür Özel’e ağza alınmayacak küfürler ettiği ortaya çıkmıştı.

Partilisiyle yaptığı telefon görüşmesinde Tuncer, önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ardından ise diğer partililere ses kayıtlarında küfürler etmişti.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.