Hoşgeldiniz  

MERSİN ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK BİRİMİ “ÖFKE KONTROL SORUNU”NDAN TEDAVİ GÖRENE EMANET… BOMBA İDDİA…

admin | 07 Ekim 2024 | Eğitim, Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

MERSİN ÜNİVERSİTESİ GÜVENLİK BİRİMİ “ÖFKE KONTROL SORUNU”NDAN TEDAVİ GÖRENE EMANET… BOMBA İDDİA…

Son günlerde adı skandallarla gündemden düşmeyen Mersin Üniversitesi’nde son bomba güvenlik biriminde patladı. Sözleşmeli olarak “güvenlik personeli” iş başı yaptırılan emekli asker, imza yetkisi olmamasına karşın “fiiliyatta” güvenlik biriminin başına geçirildi. Skandal bununla da kalmadı, güvenlik biriminin başına geçirilen emekli askerin “öfkesini kontrol edememesi” nedeniyle GATA’da tedavi görmesi de şoku ikiye katladı.

Mersin Üniversitesi yönetimi yine skandal bir karara daha imza attı.

Üniversitede güvenlik personeli olarak sözleşmeli işbaşı yaptırılan emekli asker U.K’yi resmen güvenlik biriminin başına geçiremediği ancak fiiliyatta bütün güvenliği U.K’ye bağladığı iddiası şok yarattı.

Güvenliği fiilen U.K’ye teslim eden üniversite yönetiminin verdiği bu karar, raporların ortaya dökülmesiyle bomba etkisi yarattı.

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK… GATA’DA “ÖFKE KONTROL SORUNU” NEDENİYLE ANTİDEPRESANLARLA TEDAVİ GÖRMÜŞ!

Emekli asker U.K’nin GATA’da öfke kontrolu sorunu nedeniyle tedavi gördüğü ve doktor kontrolünde antidepresan ilaçlar kullandığı iddiası üniversite camiasında skandal olarak yorumlandı.

Üniversite güvenliğinin hem de mevzuata uygun olmayan bir şekilde öfke kontrol sorunu şikayeti nedeniyle tedavi görmüş birine teslim edilmesinin yanlış olduğu ifade edilirken, U.K’nin bazı personellere mobbing uyguladığı öne sürüldü.

PERSONEL VE ÖĞRENCİ ENDİŞELİ… BOMBA İDDİA…

Mersin Üniversitesi yönetimi ise U.K’nin antidepresan ilaçlarla gördüğü tedaviye rağmen yasal olmadan üniversite güvenlik birimini idare etmesi konusunda sessizliğini koruyor.

Personelin yanı sıra üniversite öğrencileri de “öfke kontrol sorunu” tedavisi görmüş bir ismin, güvenliği nasıl sağlayacağından da endişe ediyor.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.