Hoşgeldiniz  

FLAŞ GELİŞME… MUT ZEYTİN FESTİVALİNDE ARBEDE… AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YARALANDI!

admin | 27 Eylül 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

FLAŞ GELİŞME… MUT ZEYTİN FESTİVALİNDE ARBEDE… AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YARALANDI!

Mut’ta düzenlenen Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’ne Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da katıldı. Yavaş’ın Hükümeti eleştiren konuşmasına müdahale eden AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur’a, Yavaş’ın korumaları müdahale etti. CHP Gençlik Kollarından olduğu öne sürülen bir grup da AK partili Çopur’a saldırınca yaralanan Çopur, Mersin Şehir Hastanesine sevk edildi.

Mersin’in Mut ilçesinde düzenlenen Mut Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nde arbede çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da katıldığı festivalde protokol konuşmaları sırasında olaylar çıktı.

YAVAŞ İKTİDARI ELEŞTİRDİ, AK PARTİLİ ÇOPUR TEPKİ GÖSTERDİ!

Açılışta konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti iktidarının tarım politikalarını eleştirdi. Yavaş, “Gönlümüz ister ki herkes yerinde ve kazancına sahip olsun ailesiyle birlikte mutlu ve huzur içerisinde yaşasın inşallah size böyle güzel günler diliyorum. Çocukluğumuzda hep şununla övünürdük. Dünyada kendi kendine yeten dünya ülkelerinden birisi Türkiye’dir diye. Seviniyorduk şimdi buğdayı dışardan ithal ediyoruz. Her türlü ürünü dışarıdan ithal ediyoruz ucuza diye böyle bir politikanın peşinde geziyoruz. Pandemi döneminde Ukrayna savaş yokken bile bir gemi buğday göndermedi. Çünkü ne kadar kapalı kalacaklarını bilmiyorlardı. Önce kendi ülkem dedi dolayısıyla buğday bugün son derece stratejik bir üründür. Arkasından Rusya savaşı çıktı aynı şeylerle karşılaştık herkes önce diyecek ki elbette kendi üretimi diyecek peki biz ekmezsek tarımı yok edersek yarın kriz döneminde kimden ne isteyeceğiz” diye konuştu.  

Mansur Yavaş’ın konuşmasına tepki gösteren AK Parti Mut İlçe Başkanı Adem Çopur, konuşmaya müdahale etmeye çalıştı. Yavaş’a “Yalan söylüyorsun” diye bağıran AK Partili Adem Çopur’a, Yavaş’ın korumaları müdahale etti. AK Partili Çopur ve korumalar arasındaki tartışma bir anda fiili sataşmaya dönüştü.

FLAŞ İDDİA: CHP GENÇLİK KOLLARINA BAĞLI İSİMLER KAVGAYI BÜYÜTTÜ… YARALANAN AK PARTİLİ ÇOPUR MERSİN ŞEHİR HASTANESİ’NE SEVK EDİLDİ

CHP Gençlik Kollarından olduğu öne sürülen bir grup da AK Partili Adem Çopur’a saldırınca Çopur, aldığı darbelerle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Mut Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından AK Partili Çopur, Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.   

Paylaşın:
Etiketler: , , ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

FLAŞ GELİŞME… MUT ZEYTİN FESTİVALİNDE ARBEDE… AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YARALANDI! için 4 Yorum

  1. Ali Yıldırım dedi ki:

    Yahu adam öyle yada böyle konuşuyor. Hükümeti eleştiriyor. Hükümeti savunmak sanamı düştü. Ayıp yahu. Adam konuşmasıno bitirsin gider basında eleştirirsin. Hükümete yaranmak için yaptığın şeye bak.
    Ayrıca saldırmakta hatadır. Yapıldıysa böyle bir şey oda ayıp olmuş. Cahilliğine vermek lazımdı.

  2. Naz dedi ki:

    Saldırı yok ve birşey olmadığı için mersin Hastanesi’ne sevk edildi yalandan başka birşey yok ortada hak yiyorlar bu dünyada belki birşey olmaz ama öteki dünyada iki yakanız bir araya gelmesin

  3. Hakan dedi ki:

    Çopura sorun bakalım mutta dolandırdıkları saldırmış olabilir mi? Bürokrasi ne bilmez hak hukuk ne bilmez çıkmış yaptığı terbiyesizliğe bak hele.

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.