Hoşgeldiniz  

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ KİMLERDİR?”

admin | 17 Eylül 2024 | Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

HALKIN AVUKATI İZZET ULUDAĞ YAZDI: “MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ KİMLERDİR?”

Mersin’in tanınmış Gazetecilerinden Avukat İzzet Uludağ, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” sloganından başlayan tartışmalara değindi. Uludağ, “Bugün hangi partide olursa olsun ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyenler ile vatan hainleri ve bölücüler turnusol kâğıdı gibi açığa çıkmıştır. Ölçüler ortadadır, kırmızı çizgiler nettir” dedi. İşte İzzet Uludağ’ın o yazısı:

MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ KİMLERDİR?

           “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz” diyerek ülkemizin bağımsızlığına ve özgürlüğüne göz bebeği gibi ne pahasına olursa olsun sahip çıkanlar ile FETÖ, PKK yandaşları ve ABD, AB emperyalizmine bağımlı Türk Silahlı Kuvvetleri’ni tehlike olarak gören yıkıcı, yiyici, ekonomimizi çökertici, liberal ve işbirlikçi güçlerin arasında gözle görülür şekilde esaslı farklar vardır.

          Bugün hangi partide olursa olsun Mustafa Kemal’in ASKERLERİYİZ diyenler ile vatan hainleri ve bölücüler turnusol kâğıdı gibi açığa çıkmıştır.

          Ölçüler ortadadır, kırmızı çizgiler nettir.

          Esasen Atatürk’ün vefatından sonra ülkemizi yöneten ve esaslı inkılap yapması asla mümkün olmayan idare-i maslahatçılar ile Atatürk devrimlerini tamamlama hedefi ve vatanın bütünlüğü ile devletin bağımsızlığını koruma ve kollama çizgisini savunanların amacı ve mücadele iradesi de çok farklıdır.

          Mustafa Kemal’in ASKERLERİ’ni ayıran esaslı nokta;

          Atatürk’ün devrimlerini kararlılıkla tamamlamadan;

          Türk milleti emperyalist saldırılara ve sömürüye, bölücülüğe, gericiliğe karşı iç cepheyi sağlam tutamaz, millî birlik içinde, huzurlu ve mutlu bir geleceğe umutla bakamaz; Türk millî Devleti de tam bağımsız olamaz zaten.

          Bizi bekleyen birinci vazifemiz, işte budur!

Paylaşın:
Etiketler: ,
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.