Hoşgeldiniz  

TARSUS BELEDİYESİ KÖPEK BARINAĞI’NDA KATLİAM İDDİASINA VALİ PEHLİVAN EL ATTI! GÜNÜN BOMBASI…

admin | 11 Eylül 2024 | Gündem, Sağlık, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

TARSUS BELEDİYESİ KÖPEK BARINAĞI’NDA KATLİAM İDDİASINA VALİ PEHLİVAN EL ATTI! GÜNÜN BOMBASI…

Tarsus Belediyesi’nin sorumluluğundaki Köpek Bakım ve Islah Evi ile ilgili bomba iddia ortalığı salladı. CHP’li Tarsus Belediyesi’ne ait köpek bakım evinde yaralı, uyuzlu, keneli hayvanların bir arada tutularak ölümlerine neden olduğu iddia edilirken, bakımevinde adeta katliam yaşandığı öne sürüldü.

CHP’li Tarsus Belediyesi’ne bağlı Köpek Bakım ve Islah Evi ile ilgili iddialar şok yarattı. Barınakta hasta köpeklerin sağlıklı köpeklerle bir arada tutulduğu öne sürülürken, hastalıkların sağlıklı köpekler de bulaştığı ve köpek ölümlerin çoğaldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.     

Başıboş Sokak Köpekleri Yasasında hayvan katliamı olduğunu öne sürerek sokakta gezen başıboş köpekleri “yerinde yaşatmayı” tercih edeceklerini söyleyen CHP’li belediyelerden Tarsus Belediyesinin sorumluluğundaki Köpek Bakım ve Islah Evi’nde yaşandığı iddia edilen manzara tepkileri daha da büyüttü.

VALİ PEHLİVAN MESLEYE EL ATTI!

Tarsus Köpek Bakım ve Islah Evi’nde yaşananları yazan Sabah Gazetesi Yazarı Ersin Ramoğlu, “CHP’li Tarsus Belediyesi’ne ait köpek barınağında hayvan katliamı var. Yaralı, uyuzlu, keneli hayvanlar bir arada tutularak öldürülüyor” dedi.

DEVLETTEN İLAÇ PARASI ALINMIŞ, İLAÇ YERİNE HAYVANLARA SU SIKILMIŞ… BİR DE DOLANDIRICILIK VAR İYİ Mİ…

Ramoğlu, barınakta bazı çalışanlarla ilgili “iğrenç” iddialar duyduğunu öne sürerek, “Bunlarda vicdan yok mu? İlaç yerine su sıkıp devletten ilaç parası almışlar. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan meseleye el attı. Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ise barınakla ilgili iddiaları takip ediyor. Sorsan CHP’liler hayvan severdir. Ne kadar hayvan sevdikleri Tarsus barınağından belli” diye yazdı.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

TARSUS BELEDİYESİ KÖPEK BARINAĞI’NDA KATLİAM İDDİASINA VALİ PEHLİVAN EL ATTI! GÜNÜN BOMBASI… için 1 yorum

  1. 1. Tarsus Barınağı, son 15 yıldır sefil perişan durumda, PARTİ AYIRIMI olmadan yurdumuzdaki tüm barınaklar gibi. 2. Ali Boltaç, başkanlığının 5. ayında, 15 yıllık barınak felaketini düzeltmek için çalışmalara başladı,tadilatlar başladı. 3…. Mersin Valiliğine, Tarsus Kaymakamlığına ve bölge müdürlüğü dahil DKMP lere 15 yıldır baş vuruyoruz, bu sefil barınak için GÖREVLERİNİZİ YAPIN, bunun için maaş alıyorsunuz, denetleyin, başkanları zorlayın diye diye…
    4… O barınak harabe halindeyken bile gidip OLUMLU RAPOR veren DKMP görevlileri, Kaymakamlık, Valilik, ne oldu da “tadilatlar başlamış olan, düzenlemeler başlamış” olan Tarsus Bakımevindeki yaşam savaşı veren hayvanları birden bire düşünür oldular?
    5……Siyasetiniz için HAYVANLARIMIZI kullanmayın, siyasetlerinize alet etmeyin, zaten kanlı vahşetler altında bu garibanlar inliyorlar. Bunun vebali büyüktür.
    6…… Ali Boltaç başkan olur olmaz hemen Tarsus Belediye Bakımevinde çalışmaları başlattı. Valilik de kaymakamlık da DKMP ler de bu olumlu çalışmalara destek vermeli, eğer niyetleri SALİH ise…. Nesrin Çıtırık. 05334458803

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.