Hoşgeldiniz  

BOMBA GELDİ: AK PARTİLİ MUSTAFA SEVER ÖYLE BİR MESAJ ATTI Kİ… İL BAŞKANI MI OLUYOR?

admin | 02 Eylül 2024 | Dünya, Gündem, Siyaset, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

BOMBA GELDİ: AK PARTİLİ MUSTAFA SEVER ÖYLE BİR MESAJ ATTI Kİ… İL BAŞKANI MI OLUYOR?

AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, dün gece partideki değişimin görüşüleceği kritik MYK toplantısına sayılı saatler kala sosyal medya üzerinden attığı mesajla Mersin siyasi kulislerine bomba düşürdü. AK Parti Mersin İl Başkanlığında değişimin konuşulduğu şu günlerde Sever’in mesajı da il başkanı olacağı yorumlarını güçlendirdi.  

AK Parti’de “değişim” için düğmeye basılıyor. Büyük kongre takviminin, yeni haftada başlatılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, bugün (3 Eylül) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık yapması bekleniyor.

Kulislere bilgilere göre o toplantıda kongre sürecinin başlatılması kararı alınacak. Ardından “olağan kongre” takvimi işletilecek. Önce belde, sonra ilçe ve il ve son olarak da büyük kongre yapılacak. Tüm bunların ardından 2025 Mayıs ayında büyük kongrenin yapılması planlanıyor.

ERDOĞAN MESAJI VERMİŞTİ: “YORULAN VARSA KENARA ÇEKİLSİN!”

AK Parti’de kongrelerle ile birlikte kadrolar da yenilenecek. Gözler büyük kongrede 110 üyeden oluşan Merkez Karar ve Yönetim Kurulunda nasıl bir değişim olacağında. A takımı olarak değerlendirilen merkez yönetim kurulunda kimlerin yer alacağı da büyük kongrenin ardından netleşecek. AK Parti Kuruluş Yıldönümünde konuşan ve değişim sinyalleri veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yorulan varsa kenara çekilsin. Heyecanını kaybedenler hizmete engel olmamalı” ifadelerine yer vermişti.

MERSİN’DE DE DEĞİŞİM GÜNDEMDE…

Yerel seçimlerde MHP ile ittifak yaparak girilen Mersin seçimlerinde AK Parti, 4 ilçede aday göstermiş, tarihi bir hezimet yaşayan AK Parti Mersin’de hiç belediye kazanamamıştı.

Ankara’ya yakın kaynaklar AK Parti Mersin İl Başkanlığında da değişim olacağını öne sürmesinin ardından kulisler bir anda hareketlenmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak MYK toplantısına sayılı saatler kala AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever’in sosyal medya üzerinden attığı mesaj kulislere bomba düşürdü.

Sever’in mesajında, “Biz sizlere hizmet etmeye hizmetkar olmaya talibiz. Sizlere hizmetkar olabilmek bizim için onurdur şereftir” ifadelerini kullanması il başkanlığına aday olduğu ve il başkanı olarak açıklanabileceği yorumlarını da güçlendirdi.

SEVER, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINDA KÜLLİYE’DEYDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Külliye’de bulunan Mustafa Sever, buradaki programda AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’le yakın görüntü vermişti.

Eski Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın Bakan yardımcılığını da yapan Sever’in il başkanı olarak atamasının yapılıp, yapılmayacağı da merakla bekleniyor. 

SEVER’DEN GECE GECE PEŞ PEŞE KULİSLERİ SALLAYAN O PAYLAŞIMLAR:

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

BOMBA GELDİ: AK PARTİLİ MUSTAFA SEVER ÖYLE BİR MESAJ ATTI Kİ… İL BAŞKANI MI OLUYOR? için 1 yorum

  1. […] BOMBA GELDİ: AK PARTİLİ MUSTAFA SEVER ÖYLE BİR MESAJ ATTI Kİ… İL BAŞKANI MI OLUYOR? AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Sever, dün gece partideki … […]

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.