Hoşgeldiniz  

DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN SOKAK SÜPÜRGE ŞOVU YAPMAYA DEVAM ETSİN: TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNIRLARI FULL, SOKAKLARDA ÇÖPLER…

admin | 24 Ağustos 2024 | Genel, Gündem, Son Dakika, Tüm Manşetler, Yerel Haberler A- A+

DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN SOKAK SÜPÜRGE ŞOVU YAPMAYA DEVAM ETSİN: TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNIRLARI FULL, SOKAKLARDA ÇÖPLER…

Toroslar Belediyesi hizmet ağı içindeki sokaklardaki çöp konteynırlarının doluluğu dikkat çekerken, sokaklara savrulan çöpler vatandaşların tepkisini çekiyor. Sokakları süpürdüklerini iddia eden DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ın belediye temizlik işçileriyle sokakları süpüren resimlerinin altına vatandaşlardan tepki yağdı.

DEM Parti ile CHP’nin açık ittifakı 30 yıl sonra Toroslar Belediyesi’nin CHP’ye geçmesini sağlamıştı. DEM Parti’nin istediği ismi aday gösteren CHP, meclis üyelerini de DEM Parti ile ortak hazırlamıştı. DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız da seçilir seçilmez DEM Partili isimleri Belediye Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.

Toroslar sokaklarının yıllardır temizlenmediğini ve artık bunu kendi dönemlerinde değiştireceklerini ifade eden DEM Parti’nin CHP’ye montelediği Başkan Yıldız, geçtiğimiz günlerde belediye temizlik işçileriyle birlikte çöp toplamış, sokakları bile süpürmüştü.

Bugün sabah Toroslar sokaklarında çekilen fotolar Başkan Yıldız’ın şovunu da resmen çöpe attı.

Çöp konteynırlarının boşaltılmadığı sokaklarda, konteynerden taşan çöpler sokağa savrulunca, vatandaşlardan tepki çekti.

ŞOV YAPAN YILDIZ’A TEPKİ

Sosyal medya üzerinden Yıldız’a tepki gösteren vatandaşlar, “Bence şov yapmayı bırakın temizlik elemanlarını kontrol edin çünkü özellikle Akbelen mahallesi leş gibi gelin kendi gözünüzle görün belediye bildirdik muhtarlığa bildirdik maalesef hiçbir gelişme yok. Böyle sokak sokak temizlik yapıyorsunuz iyi hoş da bir de mahallelerdeki çöp konteynırlarını kontrol etseniz” diyerek tepkilerini dile getirdi.  

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

DEM’İN CHP’YE MONTELEDİĞİ BAŞKAN SOKAK SÜPÜRGE ŞOVU YAPMAYA DEVAM ETSİN: TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNIRLARI FULL, SOKAKLARDA ÇÖPLER… için 1 yorum

  1. Veysi dedi ki:

    Sanki önceden çok temizdi ya toroslar

EN SON HABERLER

© 2020 Sansasyonel Haber Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.